Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snipers Vištuk FK Šibeničky
Defenzivna Tactiek Tac433a
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 53.7
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Gecelovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo verovert de bal door een tackle van achteren. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap. Áñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bódi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - FK Šibeničky 1:0

15e minuut.
Žoločik speelt de bal door. Boor is nu in balbezit. Boor passt de bal zonder na te denken. Rosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiak draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Gross rent richting de bal. Rosiak is nu in balbezit. Castro begaat een overtreding. Rosiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Boor rent richting de bal. Boor passt de bal met de wreef. Rosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Szumilas geeft een lange en hoge pass. Bieniuk kopt de bal weg. Daar is Krchmárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Áñez rent richting de bal. Áñez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ruidisch probeert naar een medespeler te passen. Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk met een sublieme pass. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snipers Vištuk 40%, FK Šibeničky 60%.
Snipers Vištuk - FK Šibeničky 1:0

54e minuut.
Castro geeft de bal voor. Cortez kopt de bal weg. Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk geeft de bal voor. Áñez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ferrari is nu in balbezit. Ferrari geeft de bal voor. Klungelig pakt Adam de bal. Áñez is nu in balbezit. Áñez haalt uit met een fantastische trap. Bódi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Áñez rent richting de bal. Áñez schiet op doel. Bódi bokst de bal weg.

67e minuut.
Bieniuk heeft problemen om de bal te vangen. Adam met een sublieme pass. Daar is Plesník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Ferrari de bal. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bieniuk de bal. Bieniuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ruidisch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanuljak. Ruidisch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mattarella zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bieniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniuk geeft een hoge lob. Áñez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - FK Šibeničky 2:0

74e minuut.
Gross is nu in balbezit. Tarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gross zijn tegenspeler op de grond. Gross krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ferrari passt de bal in één keer door. Bieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniuk met een sublieme pass. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Áñez kopt de bal weg. Bieniuk is nu in balbezit. Bieniuk geeft de bal voor. Daar is Barbadillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbadillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szumilas rent richting de bal. Szumilas geeft de bal voor. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snipers Vištuk - FK Šibeničky 3:0

89e minuut.
Ruidisch kopt de bal weg. Daar is Gecelovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Áñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo draait met de bal, schiet en ... Bódi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snipers Vištuk 31%, FK Šibeničky 69%.
Snipers Vištuk - FK Šibeničky 3:0