Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Splašené Ovečky LISTERINE WATER
sheep Tactiek WATER
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
65.9 gemiddelde waardering 57.5
outstanding Schieten solid
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Chyba onderschept slim de pass. Parot is nu in balbezit. Chyba onderschept slim de pass. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Rogański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Milanov geeft de bal voor. Inworp. De Bruyne met de inworp. Maso geeft de bal voor. Volpe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - LISTERINE WATER 1:0

8e minuut.
Rijo met de inworp. Teuns is nu in balbezit. Teuns passt de bal in één keer door. Chyba rent richting de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lukas kopt de bal weg. Maso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso passt de bal met de wreef. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Milanov is nu in balbezit. Volpe onderschept slim de pass. Volpe geeft een hoge lob. Chyba rent richting de bal. Chyba draait met de bal, schiet en ... Rogański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Râlea verovert de bal door een tackle van achteren. Râlea speelt de bal door. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández schiet op doel. Czerep probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kostka probeert naar een medespeler te passen. Quang Vũ rent richting de bal. Maso begaat een overtreding. Maso krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Quang Vũ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Râlea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teroitich rent richting de bal. De Bruyne legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teroitich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toledo Fernández neemt de penalty, wat een uithaal! Czerep verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Hřebíček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns geeft de bal voor. Daar is Chyba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyba draait met de bal, schiet en ... Rogański bokst de bal weg. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - LISTERINE WATER 2:0

27e minuut.
Kostka probeert de bal aan de voet te houden. Milanov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piñas neemt de hoekschop. Chyba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chyba passt de bal met de wreef. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas probeert naar een medespeler te passen. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Teuns passt de bal in één keer door. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot begaat een overtreding. Chyba raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maso neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kostka geeft een hoge lob. Inworp. Maso met de inworp. Teuns is nu in balbezit. Teuns geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 36%, LISTERINE WATER 64%.
Splašené Ovečky - LISTERINE WATER 2:0

48e minuut.
Teuns geeft de bal voor. Volpe is nu in balbezit. Maso geeft de bal voor. Chyba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - LISTERINE WATER 3:0

49e minuut.
Rusinák met een sublieme pass. Piñas is nu in balbezit. Piñas geeft een hoge lob. Chyba springt en kopt de bal. Rogański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - LISTERINE WATER 4:0

55e minuut.
Kostka kopt de bal weg. Maso is nu in balbezit. Maso geeft een hoge lob. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba draait met de bal, schiet en ... Rogański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas geeft de bal voor. Chyba rent richting de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Rogański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - LISTERINE WATER 5:0

60e minuut.
Buitenspel voor Teroitich. Goede buitenspelval van de verdediging. Rapák komt het veld opgelopen. Štoklasa komt het veld opgelopen. Parulskis komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Milanov met een sublieme pass. Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Štoklasa passt de bal met de wreef. Piñas rent richting de bal. Piñas probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Teuns passt de bal in één keer door. Piñas heeft problemen om de bal te vangen. Piñas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Štoklasa de bal. Štoklasa schiet op doel. Rogański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Hřebíček de bal. Hřebíček met een sublieme pass. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Rogański bokst de bal weg.

75e minuut.
Piñas geeft een lange en hoge pass. Rapák heeft problemen om de bal te vangen. Kostka rent richting de bal. Rapák verovert de bal door een tackle van achteren. Rapák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Râlea onderschept slim de pass. Râlea geeft de bal voor. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Czerep werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - LISTERINE WATER 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 37%, LISTERINE WATER 63%.
Splašené Ovečky - LISTERINE WATER 5:1