Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:43
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.01
  • Stadion: Vavro FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3714
Vavro FC Harpia
352 Tactiek kuk
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 54.3
solide Schieten formidabel
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Klungelig pakt Bajo de bal. Grković verovert de bal door een tackle van achteren. Grković speelt de bal door. Kewell rent richting de bal. Kewell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Harpia 0:1

4e minuut.
Di Rocco rent richting de bal. Di Rocco speelt de bal door. Kewell is nu in balbezit. Kewell haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Harpia 0:2

5e minuut.
Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Madureira de bal onder controle te krijgen. Koukal rent richting de bal. Koukal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Matsion met een sublieme pass. Brandmeier rent richting de bal. Brandmeier passt de bal zonder na te denken. Koukal is nu in balbezit. Koukal draait met de bal, schiet en ... Wasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Matsion passt de bal in één keer door. Vavrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavrek passt de bal in één keer door. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell schiet op doel. Gwiazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Waleński verovert de bal door een tackle van achteren. Waleński geeft een hoge lob. Cveklić kopt de bal weg. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tverdjak is nu in balbezit. Tverdjak geeft een lange en hoge pass. Cveklić kopt de bal weg. Kewell is nu in balbezit. Kewell haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kewell rent richting de bal. Kewell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Harpia 0:3

35e minuut.
Waleński geeft een hoge lob. Cveklić kopt de bal weg. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - Harpia 0:4

38e minuut.
Brandmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Brandmeier geeft een hoge lob. Tverdjak kan de bal niet met de borst controleren. Koukal is nu in balbezit. Koukal haalt uit met een fantastische trap. Wasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Profire rent richting de bal. Profire draait met de bal, schiet en ... Wasil probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vavro FC 48%, Harpia 52%.
Vavro FC - Harpia 0:4

50e minuut.
Grković met een sublieme pass. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman geeft een lange en hoge pass. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Brandmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleński onderschept slim de pass. Waleński geeft een lange en hoge pass. Kewell is nu in balbezit. Kewell schiet op doel. Gwiazdowski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Di Rocco zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mărgăritescu de bal. Kewell is nu in balbezit. Kewell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Grković passt de bal met de wreef. Kewell is nu in balbezit. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Waleński speelt de bal door. Grković is nu in balbezit. Grković passt de bal in één keer door. Kewell is nu in balbezit. Kewell haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski bokst de bal weg.

74e minuut.
Waleński verovert de bal door een tackle van achteren. Waleński geeft de bal voor. Cveklić rent richting de bal. Cveklić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Brandmeier kopt de bal weg. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković geeft een hoge lob. Kewell rent richting de bal. Kewell schiet op doel. Gwiazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mărgăritescu rent richting de bal. Tverdjak onderschept slim de pass. Tverdjak geeft een lange en hoge pass. Kewell is nu in balbezit. Kewell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vavro FC 49%, Harpia 51%.
Vavro FC - Harpia 0:4