Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:45
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Bulov pasienik
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 21509
CF Čukaričky Dechtice Great talents Trnava
baraz Tactiek skuška
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 57.7
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Hanc kopt de bal weg. Klimsak is nu in balbezit. Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Dobek geeft de bal voor. Mącik krijgt zijn hoofd ertegen. Van Handenhoven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Alić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marozsán de bal. Marozsán met een sublieme pass. Mącik is nu in balbezit. Mącik schiet op doel. Paal! Van Handenhoven bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marozsán zal de hoekschop nemen. Mącik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 1:0

12e minuut.
Gura met de inworp. Cârlescu probeert naar een medespeler te passen. Marozsán probeert naar een medespeler te passen. Mącik is nu in balbezit. Mącik draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Dobek probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacholík met de inworp. Hubler met een sublieme pass. Pacholík geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Agirretxe Arruti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 1:1

23e minuut.
Mącik verovert de bal door een tackle van achteren. Mącik probeert naar een medespeler te passen. Marozsán is nu in balbezit. Marozsán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hanc verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pfander geeft de bal voor. Zuffada rent richting de bal. Met opzet legt Marozsán zijn tegenspeler op de grond. Marozsán krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hanc probeert de bal aan de voet te houden. Hubler probeert naar een medespeler te passen. Alić met een sublieme pass. Mącik heeft problemen om de bal te vangen. Mącik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Karwan is nu in balbezit. Karwan geeft een hoge lob. Sfeclă verovert de bal door een tackle van achteren. Marozsán rent richting de bal. Marozsán draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 41%, Great talents Trnava 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 1:1

48e minuut.
Mącik is nu in balbezit. Dineţ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mącik raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mącik neemt zijn aanloop. Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 2:1

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Maska de bal onder controle te krijgen. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Carnovale begaat een overtreding. Agirretxe Arruti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agirretxe Arruti wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vrňák is nu in balbezit. Pfander begaat een overtreding. Vrňák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klimsak met een snel genomen vrije trap. Agirretxe Arruti maakt een snoekduik en kopt de bal. Pikkor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Sfeclă kopt de bal weg. Hubler is nu in balbezit. Mącik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mącik krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gura geeft een hoge lob. Alić kopt de bal weg. Dineţ rent richting de bal. Mącik onderschept slim de pass. Mącik haalt uit met een fantastische trap. Van Handenhoven bokst de bal weg.

85e minuut.
Marozsán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dineţ de bal. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 3:1

89e minuut.
Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu geeft de bal voor. Vrňák rent richting de bal. Vrňák schiet op doel. Pikkor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 37%, Great talents Trnava 63%.
CF Čukaričky Dechtice - Great talents Trnava 3:2