Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:45
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Palác SOVIETOV
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 22650
kridla sovietov KGB chelsea 7
T-34 Tactiek ok
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 58.9
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Uram geeft een hoge lob. Aharonyan krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Koszucki de bal onder controle te krijgen. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Boris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzentsov met een snelle inworp. Hariton rent richting de bal. Hariton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Mai Trần de bal onder controle te krijgen. Tanjga rent richting de bal. Tanjga probeert naar een medespeler te passen. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Contreras geeft een hoge lob. Paul controleert de bal met de borst. Paul geeft een lange en hoge pass. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Briga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Latocha speelt de bal door. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos verovert de bal door een tackle van achteren. Zheltonos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Galego bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 63%, chelsea 7 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kridla sovietov KGB - chelsea 7 0:0

46e minuut.
Estacio komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolompár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estacio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Latocha met een snel genomen vrije trap. Tziolis maakt een snoekduik en kopt de bal. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - chelsea 7 1:0

77e minuut.
Kolompár geeft de bal voor. Mai Trần is nu in balbezit. Androni begaat een overtreding. Androni krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kurzentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov geeft een lange en hoge pass. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - chelsea 7 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 50%, chelsea 7 50%.
kridla sovietov KGB - chelsea 7 2:0