Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Sliač FC lurimi
rainbow Tactiek proti Pozson
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 61.5
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Sant Manduca met een sublieme pass. Milo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sénéchal is nu in balbezit. Sénéchal geeft de bal voor. Dorňák springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Van Laethem met de inworp. Milo heeft problemen om de bal te vangen. Milo speelt de bal door. Molčan rent richting de bal. Molčan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Vasilev is nu in balbezit. Vasilev passt de bal met de wreef. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zahorecz rent richting de bal. Milo geeft de bal voor. Molčan is nu in balbezit. Molčan schiet op doel. Fontanarrosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Sliač - FC lurimi 1:0

34e minuut.
Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorňák verovert de bal door een tackle van achteren. van Vleuten rent richting de bal. Dorňák onderschept slim de pass. Dorňák schiet op doel. Ontko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Jajko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo passt de bal met de wreef. Van Laethem is nu in balbezit. Van Laethem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Sliač 55%, FC lurimi 45%.
FC Spartak Sliač - FC lurimi 1:0

51e minuut.
Vasilev geeft een hoge lob. Daar is van Vleuten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorňák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Spartak Sliač - FC lurimi 1:1

65e minuut.
Slovenčiak rent richting de bal. Slovenčiak speelt de bal door. Nalepa speelt de bal door. Molčan is nu in balbezit. Molčan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Slovenčiak met de inworp. Dudzik is nu in balbezit. Molčan begaat een overtreding. Dudzik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Sant Manduca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Molčan de bal. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Molčan onderschept slim de pass. Molčan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Slovenčiak rent richting de bal. Slovenčiak passt de bal zonder na te denken. Sénéchal geeft een hoge lob. Dorňák rent richting de bal. Dorňák haalt uit met een fantastische trap. Ontko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Doeltrap. van Vleuten trapt de bal weg van het doel. Nalepa kopt de bal weg. Molčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Molčan schiet op doel. Fontanarrosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Slovenčiak probeert naar een medespeler te passen. Lejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Molčan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molčan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Sliač 49%, FC lurimi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Spartak Sliač - FC lurimi 1:1