Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:45
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Jazero Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16235
FK TIRO Košice FK Mladosť Myjava
skuska Tactiek Votrubek
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 59.1
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Şoneriu passt de bal in één keer door. Szalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalay met een sublieme pass. Galo rent richting de bal. Galo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opálek met de inworp. Szalay probeert naar een medespeler te passen. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ... Grumezea bokst de bal weg.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szalay met een snelle inworp. Galo probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - FK Mladosť Myjava 1:0

26e minuut.
Rennell kan de bal niet met de borst controleren. Opolski verovert de bal door een tackle van achteren. Opálek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opálek krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu heeft problemen om de bal te vangen. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. Grumezea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Szalay is nu in balbezit. Szalay passt de bal zonder na te denken. Makuch speelt de bal door. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu schiet op doel. Grumezea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Galo kopt de bal weg. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu met een sublieme pass. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel. Grumezea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - FK Mladosť Myjava 2:0

42e minuut.
Rosales passt de bal zonder na te denken. Flis geeft een hoge lob. Rennell kopt de bal weg. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu schiet op doel. Grumezea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Opálek kopt de bal weg. Niiniviita bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - FK Mladosť Myjava 3:0

45e minuut.
Leśniowski rent richting de bal. Leśniowski geeft de bal voor. Szeląg geeft een lange en hoge pass. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski schiet op doel. Selepek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 35%, FK Mladosť Myjava 65%.
FK TIRO Košice - FK Mladosť Myjava 3:0

53e minuut.
Leśniowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szeląg de bal. Szeląg probeert naar een medespeler te passen. Opolski is nu in balbezit. Opolski schiet op doel. Selepek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Linowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Leśniowski passt de bal met de wreef. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg passt de bal zonder na te denken. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski schiet op doel. Selepek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Nokhrin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Galo is nu in balbezit. Galo passt de bal met de wreef. Nokhrin speelt de bal door. Linowski rent richting de bal. Linowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ondráš probeert naar een medespeler te passen. Rosales is nu in balbezit. Rosales passt de bal zonder na te denken. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - FK Mladosť Myjava 4:0

66e minuut.
Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosales de bal. Rosales schiet op doel. Grumezea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - FK Mladosť Myjava 5:0

69e minuut.
Śperniak geeft een lange en hoge pass. Rosales rent richting de bal. Rosales passt de bal zonder na te denken. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - FK Mladosť Myjava 6:0

82e minuut.
Daar is Linowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makuch probeert naar een medespeler te passen. Linowski is nu in balbezit. Linowski draait met de bal, schiet en ... Selepek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - FK Mladosť Myjava 6:1

84e minuut.
Peregudovas rent richting de bal. Peregudovas geeft de bal voor. Rennell heeft problemen om de bal te vangen. Opolski rent richting de bal. Opolski haalt uit met een fantastische trap. Selepek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Selepek probeert naar een medespeler te passen. Rosales is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nokhrin. Nokhrin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 47%, FK Mladosť Myjava 53%.
FK TIRO Košice - FK Mladosť Myjava 6:1