Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeleziari FK Mladosť Myjava
novinka Tactiek Votrubek
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 59.2
good Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Szeląg is nu in balbezit. Szeląg geeft een hoge lob. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Masztajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FK Mladosť Myjava 0:1

11e minuut.
Tywczyński passt de bal zonder na te denken. Fried rent richting de bal. Fried met een sublieme pass. Kučera is nu in balbezit. Kučera schiet op doel. Paal! Bertrand-Demanes rent richting de bal. Bokaj onderschept slim de pass. Bokaj schiet op doel. Grumezea bokst de bal weg. Bollaín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kučera is nu in balbezit. Kučera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Peregudovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peregudovas passt de bal in één keer door. Daar is Leśniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Masztajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FK Mladosť Myjava 0:2

27e minuut.
Niiniviita met een sublieme pass. Bolognani rent richting de bal. Bolognani passt de bal met de wreef. Kučera is nu in balbezit. Kučera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Perina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg passt de bal in één keer door. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FK Mladosť Myjava 0:3

32e minuut.
Szeląg passt de bal zonder na te denken. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski passt de bal zonder na te denken. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Masztajer bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Fried, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flis onderschept slim de pass. Flis geeft de bal voor. Opolski kan de bal niet met de borst controleren. Opolski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fried is nu in balbezit. Fried passt de bal in één keer door. Niiniviita probeert naar een medespeler te passen. Opolski is nu in balbezit. Opolski draait met de bal, schiet en ... Masztajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tywczyński heeft problemen om de bal te vangen. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FK Mladosť Myjava 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 59%, FK Mladosť Myjava 41%.
Zeleziari - FK Mladosť Myjava 0:4

52e minuut.
Fried passt de bal in één keer door. Kotlár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlár passt de bal met de wreef. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Leśniowski kopt de bal weg. Szeląg rent richting de bal. Szeląg passt de bal met de wreef. Peregudovas rent richting de bal. Peregudovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FK Mladosť Myjava 0:5

64e minuut.
Linowski heeft problemen om de bal te vangen. Bolognani is nu in balbezit. Linowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski draait met de bal, schiet en ... Masztajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Opolski de bal. Opolski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FK Mladosť Myjava 0:6

68e minuut.
Tirpák probeert naar een medespeler te passen. Fried is nu in balbezit. Fried passt de bal zonder na te denken. Kučera rent richting de bal. Kučera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FK Mladosť Myjava 1:6

69e minuut.
Opolski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szeląg de bal. Szeląg passt de bal in één keer door. Opolski is nu in balbezit. Opolski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kusienicki komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Soják bereikt de bal nog maar net als eerste. Soják geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szeląg met een snelle inworp. Kusienicki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Soják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniowski rent richting de bal. Leśniowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Szeląg met een sublieme pass. Smochowicki rent richting de bal. Opolski onderschept slim de pass. Opolski draait met de bal, schiet en ... Masztajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - FK Mladosť Myjava 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 61%, FK Mladosť Myjava 39%.
Zeleziari - FK Mladosť Myjava 1:7