Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:46
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Bulov pasienik
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 33964
CF Čukaričky Dechtice FC LIVERPOOL 1984
baraz Tactiek 442
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
61.5 gemiddelde waardering 62.6
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Nánási probeert naar een medespeler te passen. Mazal rent richting de bal. Mazal passt de bal zonder na te denken. de França heeft problemen om de bal te vangen. de França draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pfander is nu in balbezit. Duy Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Pikkor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Alić speelt de bal door. Dobek is nu in balbezit. Spirlet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spirlet krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dobek probeert naar een medespeler te passen. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat passt de bal zonder na te denken. Travolta is nu in balbezit. Travolta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - FC LIVERPOOL 1984 0:1

26e minuut.
Carnovale passt de bal met de wreef. Alić is nu in balbezit. Alić passt de bal in één keer door. Mącik is nu in balbezit. Mącik draait met de bal, schiet en ... Prudêncio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Nánási speelt de bal door. Travolta is nu in balbezit. Travolta speelt de bal door. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ... Pikkor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Condruţ met de inworp. Berner probeert naar een medespeler te passen. Mącik rent richting de bal. Mącik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Karwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwan onderschept slim de pass. Karwan geeft een lange en hoge pass. Mącik krijgt zijn hoofd ertegen. Prudêncio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 39%, FC LIVERPOOL 1984 61%.
CF Čukaričky Dechtice - FC LIVERPOOL 1984 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eichert met de inworp. Condruţ is nu in balbezit. Travolta verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta geeft een hoge lob. Pikkor bokst de bal weg. Mazal probeert de bal met de borst te controleren. Carnovale rent richting de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Alić probeert naar een medespeler te passen. Portillo is nu in balbezit. Mącik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mącik krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Mazal controleert de bal met de borst. Alić verovert de bal door een tackle van achteren. Alić geeft de bal voor. Mącik is nu in balbezit. Mącik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Horvat speelt de bal door. Tobiáš rent richting de bal. Eichert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eichert krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Nánási is nu in balbezit. Nánási passt de bal met de wreef. Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Pikkor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Čukaričky Dechtice - FC LIVERPOOL 1984 0:2

89e minuut.
Tobiáš speelt de bal door. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ geeft een hoge lob. Duy Khánh rent richting de bal. Duy Khánh schiet op doel. Pikkor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Travolta geeft een lange en hoge pass. Pikkor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Čukaričky Dechtice 41%, FC LIVERPOOL 1984 59%.
CF Čukaričky Dechtice - FC LIVERPOOL 1984 0:2