Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:46
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: GT ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39021
Great talents Trnava Vskutku solídne M&T
skuška Tactiek Vskutku3
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Dineţ geeft de bal voor. Vrňák rent richting de bal. Blombowski onderschept slim de pass. Blombowski geeft de bal voor. Kadare krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pingiewko speelt de bal door. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare probeert naar een medespeler te passen. Linkov is nu in balbezit. Linkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare haalt uit met een fantastische trap. Tománek bokst de bal weg.

9e minuut.
Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski geeft een hoge lob. Holenda probeert naar een medespeler te passen. Gracia heeft problemen om de bal te vangen. Gracia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gülyüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülyüzer geeft de bal voor. Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agirretxe Arruti draait met de bal, schiet en ... Negrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Vskutku solídne M&T 1:0

15e minuut.
Kadare speelt de bal door. Linkov rent richting de bal. Klimsak onderschept slim de pass. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare schiet op doel. Tománek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dineţ met een sublieme pass. Hanc is nu in balbezit. Kadare onderschept slim de pass. Kadare geeft een lange en hoge pass. Linkov springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Great talents Trnava - Vskutku solídne M&T 1:1

19e minuut.
Tománek speelt de bal door. Gülyüzer kopt de bal weg. Linkov is nu in balbezit. Kadare is nu in balbezit. Kadare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dineţ passt de bal zonder na te denken. Gura met een sublieme pass. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák haalt uit met een fantastische trap. Negrillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Vskutku solídne M&T 2:1

26e minuut.
Gracia kopt de bal weg. Hanc probeert naar een medespeler te passen. Kolpák probeert de bal met de borst te controleren. Linkov is nu in balbezit. Linkov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Great talents Trnava - Vskutku solídne M&T 2:2

27e minuut.
Pingiewko verovert de bal door een tackle van achteren. Pingiewko speelt de bal door. Kadare is nu in balbezit. Kadare haalt uit met een fantastische trap. Tománek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Vskutku solídne M&T 2:3

38e minuut.
Gura verovert de bal door een tackle van achteren. Gura geeft de bal voor. Gülyüzer kopt de bal weg. Linkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Linkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gülyüzer geeft een hoge lob. Linkov kopt de bal weg. Kadare rent richting de bal. Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Pingiewko met een snelle inworp. Linkov rent richting de bal. Linkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Linkov probeert naar een medespeler te passen. Gracia rent richting de bal. Dineţ begaat een overtreding. Gracia raakt geblesseerd tijdens het duel. Rac komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rac probeert naar een medespeler te passen. Holenda rent richting de bal. Holenda passt de bal zonder na te denken. Gracia rent richting de bal. Gracia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great talents Trnava 63%, Vskutku solídne M&T 37%.
Great talents Trnava - Vskutku solídne M&T 2:3

46e minuut.
Pessagno komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko passt de bal zonder na te denken. Kadare rent richting de bal. Kadare draait met de bal, schiet en ... Tománek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Vskutku solídne M&T 2:4

55e minuut.
Zuffada passt de bal zonder na te denken. Klimsak is nu in balbezit. Klimsak passt de bal met de wreef. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Agirretxe Arruti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vrňák passt de bal zonder na te denken. Zuffada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffada geeft een lange en hoge pass. Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agirretxe Arruti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Vskutku solídne M&T 3:4

62e minuut.
Kadare verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolpák. Kadare is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rac met een snel genomen vrije trap. Kadare krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Tobin komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gracia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gura met een sublieme pass. Pessagno legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tománek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Kolpák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare verovert de bal door een tackle van achteren. Kadare probeert naar een medespeler te passen. Pingiewko geeft een lange en hoge pass. Pessagno maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Buitenspel voor Agirretxe Arruti. Goede buitenspelval van de verdediging. Macuľa komt het veld opgelopen. Blombowski neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Sfeclă de bal. Macuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuľa haalt uit met een fantastische trap. Tománek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Podżorski met de inworp. Holenda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zuffada. Zuffada krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klimsak passt de bal zonder na te denken. Pacholík is nu in balbezit. Pacholík met een sublieme pass. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Agirretxe Arruti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Macuľa met een snelle inworp. Holenda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pessagno de bal. Pessagno schiet op doel. Tománek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Macuľa is nu in balbezit. Dineţ geeft een lange en hoge pass. Vrňák rent richting de bal. Vrňák draait met de bal, schiet en ... Negrillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great talents Trnava 54%, Vskutku solídne M&T 46%.
Great talents Trnava - Vskutku solídne M&T 3:4