Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kridla sovietov KGB FC lurimi
T-34 Tactiek proti Pozson
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Zheltonos passt de bal in één keer door. Daar is Kolodin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorňák begaat een overtreding. Kolodin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Sénéchal met een sublieme pass. Crnčević is nu in balbezit. Crnčević passt de bal zonder na te denken. Dorňák rent richting de bal. Dorňák haalt uit met een fantastische trap. Velcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Hariton is nu in balbezit. Zahorecz verovert de bal door een tackle van achteren. Tziolis verovert de bal door een tackle van achteren. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos schiet op doel. Fontanarrosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Androni passt de bal zonder na te denken. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov rent richting de bal. Kurzentsov geeft een hoge lob. Zheltonos kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lejman de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estacio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 47%, FC lurimi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kridla sovietov KGB - FC lurimi 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Kurzentsov de bal. Kurzentsov speelt de bal door. Hariton met een sublieme pass. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Morozowski de bal. Latocha rent richting de bal. Vasilev maakt een afschuwelijke overtreding. Vasilev krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kurzentsov met de inworp. Tziolis rent richting de bal. Zahorecz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tziolis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hariton neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Fontanarrosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - FC lurimi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 52%, FC lurimi 48%.
kridla sovietov KGB - FC lurimi 1:0