Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:46
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Jazero Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14678
FK TIRO Košice Zeleziari
skuska Tactiek novinka
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
39 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 42.6
brilliant Schieten adequate
excellent Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Galo geeft een hoge lob. Şoneriu rent richting de bal. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Masztajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosales is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 1:0

5e minuut.
Perina is nu in balbezit. Ondráš onderschept slim de pass. Ondráš probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu schiet op doel. Masztajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bolčánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolčánik passt de bal met de wreef. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales draait met de bal, schiet en ... Masztajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 2:0

9e minuut.
Krišanda is nu in balbezit. Krišanda passt de bal zonder na te denken. Ondráš probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Masztajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Klungelig pakt Krišanda de bal. Galo met een sublieme pass. Krišanda met een sublieme pass. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 3:0

12e minuut.
Smochowicki rent richting de bal. Smochowicki passt de bal zonder na te denken. Şoneriu kan de bal niet met de borst controleren. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Masztajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 4:0

17e minuut.
Rennell passt de bal zonder na te denken. Ondráš is nu in balbezit. Ondráš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Şoneriu de bal. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Masztajer bokst de bal weg.

17e minuut.
Smochowicki neemt vlug de vrije trap. Śperniak kopt de bal weg. Bolčánik probeert de bal met de borst te controleren. Kučera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Smochowicki de bal. Şoneriu rent richting de bal. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. Masztajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Tirpák is nu in balbezit. Rennell verovert de bal door een tackle van achteren. Ondráš rent richting de bal. Ondráš geeft een hoge lob. Şoneriu maakt een snoekduik en kopt de bal. Masztajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ondráš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondráš met een sublieme pass. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu schiet op doel. Masztajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 5:0

31e minuut.
Masztajer trapt de bal weg van het doel. Ondráš kopt de bal weg. Daar is Fric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. Masztajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ondráš rent richting de bal. Ondráš met een sublieme pass. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 6:0

39e minuut.
Şoneriu heeft problemen om de bal te vangen. Şoneriu passt de bal met de wreef. Tywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales onderschept slim de pass. Rosales schiet op doel. Masztajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 7:0

41e minuut.
Bokaj passt de bal in één keer door. Bolognani heeft problemen om de bal te vangen. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Şoneriu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 8:0

42e minuut.
Rosales speelt de bal door. Bolčánik rent richting de bal. Bolčánik geeft een lange en hoge pass. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Krišanda probeert naar een medespeler te passen. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo passt de bal in één keer door. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 26%, Zeleziari 74%.
FK TIRO Košice - Zeleziari 9:0

50e minuut.
Makuch kopt de bal weg. Smochowicki rent richting de bal. Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu schiet op doel. Masztajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 10:0

56e minuut.
Bolčánik passt de bal in één keer door. Krišanda geeft een hoge lob. Daar is Smochowicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu schiet op doel. Masztajer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 11:0

58e minuut.
Şoneriu schiet op doel. Masztajer met een sublieme pass. Krišanda kopt de bal weg. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Rennell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennell geeft een lange en hoge pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Masztajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 12:0

60e minuut.
Kučera met een sublieme pass. Klungelig pakt Bokaj de bal. Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Masztajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ondráš verovert de bal door een tackle van achteren. Ondráš passt de bal met de wreef. Rosales rent richting de bal. Rosales schiet op doel. Masztajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 13:0

70e minuut.
Perina verovert de bal door een tackle van achteren. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch passt de bal in één keer door. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Masztajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bolčánik met de inworp. Krišanda is nu in balbezit. Krišanda geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bolognani de bal onder controle te krijgen. Şoneriu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 14:0

78e minuut.
Ondráš is nu in balbezit. Ondráš geeft een hoge lob. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. Masztajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 15:0

84e minuut.
Ondráš geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şoneriu de bal. Şoneriu met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosales de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 16:0

86e minuut.
Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu passt de bal met de wreef. Bolognani heeft problemen om de bal te vangen. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ... Masztajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Krišanda geeft een hoge lob. Rosales rent richting de bal. Rosales passt de bal in één keer door. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Masztajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Zeleziari 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 34%, Zeleziari 66%.
FK TIRO Košice - Zeleziari 17:0