Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea 7 Great talents Trnava
ok Tactiek skuška
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Aharonyan passt de bal in één keer door. Vrňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tanjga krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Boris geeft de bal voor. Hanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanc geeft een lange en hoge pass. Vrňák springt en kopt de bal. Garhofer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Great talents Trnava 0:1

14e minuut.
Paul geeft een hoge lob. Gura kopt de bal weg. Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák schiet op doel. Garhofer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Great talents Trnava 0:2

20e minuut.
Tanjga probeert naar een medespeler te passen. Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga passt de bal met de wreef. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Iudicello passt de bal met de wreef. Aharonyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanc. Hanc krijgt een gele kaart. Aharonyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Briga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aharonyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Tománek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Great talents Trnava 1:2

23e minuut.
Klimsak rent richting de bal. Klimsak passt de bal zonder na te denken. Daar is Vrňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrňák draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vrňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrňák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Great talents Trnava 1:3

26e minuut.
Dineţ geeft een hoge lob. Vrňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris geeft de bal voor. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klimsak geeft een hoge lob. Polanía rent richting de bal. Vrňák verovert de bal door een tackle van achteren. Vrňák draait met de bal, schiet en ... Garhofer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Great talents Trnava 1:4

32e minuut.
Boris geeft een lange en hoge pass. Daar is Klimsak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iudicello begaat een overtreding. Iudicello krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klimsak is nu in balbezit. Klimsak geeft de bal voor. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Agirretxe Arruti schiet op doel. Garhofer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Great talents Trnava 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 61%, Great talents Trnava 39%.
chelsea 7 - Great talents Trnava 1:5

46e minuut.
Dineţ rent richting de bal. Dineţ geeft de bal voor. Vrňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrňák haalt uit met een fantastische trap. Garhofer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gura verovert de bal door een tackle van achteren. Gura geeft een lange en hoge pass. Boris heeft problemen om de bal te vangen. Vrňák rent richting de bal. Vrňák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Hubler met de inworp. Pacholík geeft de bal voor. Agirretxe Arruti heeft problemen om de bal te vangen. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pacholík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholík geeft een lange en hoge pass. Zuffada probeert de bal aan de voet te houden. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Briga rent richting de bal. Briga geeft een lange en hoge pass. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Kolompár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolompár geeft een lange en hoge pass. Hanc rent richting de bal. Aharonyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... Tománek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 51%, Great talents Trnava 49%.
chelsea 7 - Great talents Trnava 1:5