Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kridla sovietov KGB CF Čukaričky Dechtice
T-34 Tactiek baraz
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
56.3 gemiddelde waardering 60.7
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Androni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton met een sublieme pass. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Klungelig pakt Alić de bal. Alić speelt de bal door. Dobek speelt de bal door. Tobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobiáš geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Dobek passt de bal zonder na te denken. Alić is nu in balbezit. Alić geeft de bal voor. Mącik krijgt zijn hoofd ertegen. Velcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mącik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maska is nu in balbezit. Zheltonos onderschept slim de pass. Zheltonos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - CF Čukaričky Dechtice 1:0

29e minuut.
Dobek speelt de bal door. Klungelig pakt Tobiáš de bal. Tobiáš geeft een lange en hoge pass. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kurzentsov met de inworp. Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal in één keer door. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis geeft een lange en hoge pass. Pikkor bokst de bal weg.

37e minuut.
Kolodin controleert de bal met de borst. Alić is nu in balbezit. Kolodin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kolodin krijgt een gele kaart. Alić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mącik krijgt zijn hoofd ertegen. Velcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kridla sovietov KGB - CF Čukaričky Dechtice 1:1

42e minuut.
Kurzentsov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzentsov passt de bal in één keer door. Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš geeft de bal voor. Mącik maakt een snoekduik en kopt de bal. Velcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Doeltrap. Estacio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 62%, CF Čukaričky Dechtice 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kridla sovietov KGB - CF Čukaričky Dechtice 1:1

71e minuut.
Mącik passt de bal met de wreef. Alić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alić passt de bal zonder na te denken. Mącik rent richting de bal. Mącik schiet op doel. Velcea bokst de bal weg.

74e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Androni rent richting de bal. Tobiáš onderschept slim de pass. Tobiáš geeft een lange en hoge pass. Mącik maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Tobiáš met een snelle inworp. Horvat geeft een lange en hoge pass. Alić rent richting de bal. Alić haalt uit met een fantastische trap. Velcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - CF Čukaričky Dechtice 1:2

83e minuut.
Tobiáš is nu in balbezit. Tobiáš passt de bal in één keer door. Mącik is nu in balbezit. Mącik schiet op doel. Velcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - CF Čukaričky Dechtice 1:3

89e minuut.
Condruţ probeert naar een medespeler te passen. Horvat is nu in balbezit. Horvat passt de bal met de wreef. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik draait met de bal, schiet en ... Velcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 63%, CF Čukaričky Dechtice 37%.
kridla sovietov KGB - CF Čukaričky Dechtice 1:3