Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:46
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.03
  • Stadion: Meadow Way
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21171
Los ganadores FC FC Magľajs Trstená
Havran Tactiek TRX
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.1 gemiddelde waardering 64.3
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


12e minuut.
Năftănăilă geeft een hoge lob. Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti haalt uit met een fantastische trap. Maertens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - FC Magľajs Trstená 1:0

13e minuut.
Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă met een sublieme pass. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ... Maertens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - FC Magľajs Trstená 2:0

17e minuut.
Maertens probeert naar een medespeler te passen. Drăgan met een sublieme pass. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă geeft een hoge lob. Cresti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
López Duque onderschept slim de pass. López Duque passt de bal in één keer door. Ulyanin geeft de bal voor. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... Bogieł bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - FC Magľajs Trstená 2:1

23e minuut.
Manrique is nu in balbezit. Manrique geeft een lange en hoge pass. Kwapisz heeft problemen om de bal te vangen. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Drăgan passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă speelt de bal door. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ulyanin rent richting de bal. Manrique probeert naar een medespeler te passen. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... Bogieł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

39e minuut.
López Duque verovert de bal door een tackle van achteren. López Duque met een sublieme pass. Chaves heeft problemen om de bal te vangen. Chaves geeft de bal voor. do Espírito Santo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Maertens met een sublieme pass. Drăgan speelt de bal door. Mondolin rent richting de bal. Mondolin geeft de bal voor. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los ganadores FC 36%, FC Magľajs Trstená 64%.
Los ganadores FC - FC Magľajs Trstená 2:1

57e minuut.
Daar is Năftănăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă passt de bal met de wreef. Cresti is nu in balbezit. Cresti schiet op doel. Maertens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - FC Magľajs Trstená 3:1

59e minuut.
Ciauşoiu kopt de bal weg. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique met een sublieme pass. Klungelig pakt do Espírito Santo de bal. do Espírito Santo schiet op doel. Bogieł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Rokvić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pirzer neemt vlug de vrije trap. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Cresti krijgt zijn hoofd ertegen. Maertens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Stako met een sublieme pass. Mondolin rent richting de bal. Mondolin speelt de bal door. Balciar is nu in balbezit. Balciar geeft de bal voor. Maertens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ciauşoiu de bal. Cresti rent richting de bal. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - FC Magľajs Trstená 4:1

74e minuut.
Kwapisz geeft een lange en hoge pass. Rokvić rent richting de bal. Rokvić passt de bal zonder na te denken. Chaves rent richting de bal. Chaves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - FC Magľajs Trstená 4:2

75e minuut.
Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Balciar probeert naar een medespeler te passen. Mondolin rent richting de bal. Mondolin geeft een lange en hoge pass. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Manrique de bal. Manrique met een sublieme pass. López Duque probeert naar een medespeler te passen. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves schiet op doel. Bogieł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
López Duque passt de bal met de wreef. Jerosch is nu in balbezit. Jerosch speelt de bal door. Zganiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zganiacz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mondolin kan de bal niet met de borst controleren. Mondolin geeft de bal voor. Cresti is nu in balbezit. Cresti schiet op doel. Maertens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los ganadores FC - FC Magľajs Trstená 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los ganadores FC 39%, FC Magľajs Trstená 61%.
Los ganadores FC - FC Magľajs Trstená 5:2