Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:46
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.03
  • Stadion: Pri ústave
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 49329
MFK Rajec PlastovFC
4-3-3 Tactiek totdef
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 65
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Szulej trapt de bal weg van het doel. Morong kopt de bal weg. Cionna probeert naar een medespeler te passen. Həsənli is nu in balbezit. Həsənli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Żurawek rent richting de bal. Morong bereikt de bal nog maar net als eerste. Morong passt de bal zonder na te denken. Nevis rent richting de bal. Nevis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Variaş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogrodnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nevis rent richting de bal. Nevis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ogrodnik met een snelle inworp. Morong rent richting de bal. Morong met een sublieme pass. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Rajec - PlastovFC 0:1

43e minuut.
Pichlmann controleert de bal met de borst. Fidermák rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pichlmann. Pichlmann krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Fidermák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fidermák met een snel genomen vrije trap. Żurawek kopt de bal weg. Gadzhev probeert naar een medespeler te passen. Morong rent richting de bal. Morong passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Øhlenschlæger probeert naar een medespeler te passen. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik passt de bal zonder na te denken. Nevis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 63%, PlastovFC 37%.
MFK Rajec - PlastovFC 0:1

54e minuut.
Həsənli kopt de bal weg. Klungelig pakt Pichlmann de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gadzhev. Gadzhev krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Øhlenschlæger probeert naar een medespeler te passen. Carlsson rent richting de bal. Carlsson passt de bal zonder na te denken. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Morong met een snelle inworp. Ogrodnik speelt de bal door. Daar is Nevis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nevis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cionna rent richting de bal. Cionna passt de bal in één keer door. Həsənli rent richting de bal. Həsənli schiet op doel. Lucchesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MFK Rajec - PlastovFC 1:1

74e minuut.
Nevis probeert naar een medespeler te passen. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli begaat een overtreding. Həsənli krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Nevis is nu in balbezit. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevis is nu in balbezit. Nevis probeert naar een medespeler te passen. Żurawek rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ogrodnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mondillo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Żurawek de bal. Żurawek passt de bal zonder na te denken. Nevis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Rajec 60%, PlastovFC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MFK Rajec - PlastovFC 1:1