Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Slovan Pressburg FC Lastomír
USP Tactiek MA343
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 9
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 58.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Redondo probeert naar een medespeler te passen. Caliman rent richting de bal. Caliman passt de bal zonder na te denken. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Stefanowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paganel de bal. Koksov maakt een afschuwelijke overtreding. Koksov krijgt een gele kaart. Paganel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stucki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Díaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - FC Lastomír 0:1

8e minuut.
Stucki geeft een hoge lob. Paganel rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stefanowski zal de hoekschop nemen. Díaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - FC Lastomír 0:2

11e minuut.
Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski passt de bal in één keer door. Caliman is nu in balbezit. Caliman geeft de bal voor. Jenčo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kurizi geeft de bal voor. Jenčo rent richting de bal. Lippke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jenčo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelicarić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Băboiescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefanowski met een snelle inworp. Stucki probeert naar een medespeler te passen. Small rent richting de bal. Small haalt uit met een fantastische trap. EL Sakhtyani bokst de bal weg.

22e minuut.
Redondo met de inworp. Jenčo is nu in balbezit. Lippke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jenčo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pelicarić neemt zijn aanloop. Băboiescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Czartoryski passt de bal zonder na te denken. Pelicarić heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šulej. Šulej krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Caliman passt de bal zonder na te denken. Jenčo is nu in balbezit. Jenčo draait met de bal, schiet en ... Babulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Băboiescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caliman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Pelicarić de bal. Pelicarić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Chwalibóg geeft een hoge lob. Inworp. Redondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czartoryski met een sublieme pass. Redondo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jenčo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stucki is nu in balbezit. Stucki geeft een lange en hoge pass. Paganel rent richting de bal. Paganel schiet op doel. EL Sakhtyani bokst de bal weg.

39e minuut.
Šulej probeert de bal met de borst te controleren. Pelicarić is nu in balbezit. Šulej schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Šulej naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Komár is nu in balbezit. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz passt de bal zonder na te denken. Paganel rent richting de bal. Paganel draait met de bal, schiet en ... EL Sakhtyani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Massot is nu in balbezit. Massot geeft de bal voor. Ţigănaş rent richting de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 49%, FC Lastomír 51%.
Fc Slovan Pressburg - FC Lastomír 0:2

46e minuut.
Redondo geeft de bal voor. Buitenspel voor Pelicarić. Goede buitenspelval van de verdediging. Babulewicz neemt vlug de vrije trap. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pelicarić is nu in balbezit. Babulewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pelicarić raakt geblesseerd tijdens het duel. Babulewicz geeft een hoge lob. Pelicarić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Băboiescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - FC Lastomír 1:2

50e minuut.
Komár passt de bal met de wreef. Caliman rent richting de bal. Caliman passt de bal met de wreef. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić schiet op doel. Băboiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komár geeft een lange en hoge pass. Pelicarić springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Băboiescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Czartoryski is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czartoryski is nu in balbezit. Czartoryski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Slovan Pressburg - FC Lastomír 2:2

58e minuut.
Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliman is nu in balbezit. Caliman passt de bal met de wreef. Pelicarić is nu in balbezit. Pelicarić schiet op doel. Băboiescu bokst de bal weg.

61e minuut.
Redondo met een sublieme pass. Caliman rent richting de bal. Caliman passt de bal met de wreef. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dubiński passt de bal in één keer door. Caliman is nu in balbezit. Caliman speelt de bal door. Klungelig pakt Pelicarić de bal. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Pelicarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stucki begaat een overtreding. Pelicarić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caliman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pelicarić krijgt zijn hoofd ertegen. Băboiescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - FC Lastomír 3:2

68e minuut.
Redondo rent richting de bal. Redondo geeft een lange en hoge pass. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliman is nu in balbezit. Caliman draait met de bal, schiet en ... Băboiescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Chwalibóg verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalibóg geeft een lange en hoge pass. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Slovan Pressburg - FC Lastomír 3:3

72e minuut.
Bellamy komt het veld opgelopen. Ladič komt het veld opgelopen. Botsis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Czartoryski rent richting de bal. Ladič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladič geeft een lange en hoge pass. Bellamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellamy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faltisko komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Băboiescu probeert naar een medespeler te passen. Koksov kopt de bal weg. Redondo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ladič de bal. Ladič geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Small kopt de bal weg. Koksov geeft een lange en hoge pass. Jenčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicarić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Small schiet op doel. Faltisko probeert naar een medespeler te passen. Pelicarić is nu in balbezit. Pelicarić draait met de bal, schiet en ... Băboiescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - FC Lastomír 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 38%, FC Lastomír 62%.
Fc Slovan Pressburg - FC Lastomír 4:3