Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Vrakuna BA Trnava12
DEF Tactiek 532+
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 53.8
solide Schieten goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Shili met een snelle inworp. Moret is nu in balbezit. Moyá Rumbo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moret wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Marušiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Dasadon de bal. Luk bereikt de bal nog maar net als eerste. Luk schiet op doel. Winek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Shili met de inworp. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte geeft een hoge lob. Moyá Rumbo krijgt zijn hoofd ertegen. Salajka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Luk passt de bal zonder na te denken. Lineker is nu in balbezit. Lineker passt de bal in één keer door. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 51%, Trnava12 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Vrakuna BA - Trnava12 0:0

60e minuut.
Marušiak geeft een hoge lob. Buczacki heeft problemen om de bal te vangen. Levyan is nu in balbezit. Luk verovert de bal door een tackle van achteren. Luk draait met de bal, schiet en ... Winek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Ricaurte passt de bal in één keer door. Shili rent richting de bal. Shili probeert naar een medespeler te passen. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Winek trapt de bal weg. Štefanović kopt de bal weg. Goldberg heeft problemen om de bal te vangen. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vrakuna BA 48%, Trnava12 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Vrakuna BA - Trnava12 0:0