Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slávia Bardejov FC-KVP
ars Tactiek 532
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
43.8 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten excellent
solid Passen solid
adequate Verdedigen formidable


5e minuut.
Karpan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krużycki de bal. Krużycki met een sublieme pass. Baier rent richting de bal. Baier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Latovlevici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sajtár komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Karpan met een sublieme pass. Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baier de bal. Baier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FC-KVP 1:0

13e minuut.
Baier is nu in balbezit. Baier haalt uit met een fantastische trap. Moström probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oprescu neemt de hoekschop. Constant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baier rent richting de bal. Baier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FC-KVP 2:0

14e minuut.
Oleksy passt de bal met de wreef. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki passt de bal zonder na te denken. Baier is nu in balbezit. Baier haalt uit met een fantastische trap. Constant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Elzner onderschept slim de pass. Elzner passt de bal in één keer door. Haraburda rent richting de bal. Sajtár is nu in balbezit. Sajtár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kurelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajtár onderschept slim de pass. Sajtár schiet op doel. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Haraburda kopt de bal weg. Sajtár bereikt de bal nog maar net als eerste. Alex tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sajtár moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sajtár kan niet meer verder spelen. Daar is Alex, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Corte komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík geeft de bal voor. Daar is Patalim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurelić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kurelić kopt de bal weg. Hajtovík is nu in balbezit. Hajtovík passt de bal in één keer door. Kurelić rent richting de bal. Kurelić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Brník probeert de bal met de borst te controleren. Karpan verovert de bal door een tackle van achteren. Karpan met een sublieme pass. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FC-KVP 3:0

39e minuut.
Oprescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier haalt uit met een fantastische trap. Constant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FC-KVP 4:0

45e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Daar is Krużycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krużycki passt de bal in één keer door. Baier rent richting de bal. Baier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 47%, FC-KVP 53%.
Slávia Bardejov - FC-KVP 4:0

48e minuut.
Alex met een snelle inworp. Elzner rent richting de bal. Stříbrný maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Stříbrný moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stříbrný schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Elzner roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Elzner kan niet meer verder spelen. Hanuščin komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Colţan rent richting de bal. Colţan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jedinák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Moström verovert de bal door een tackle van achteren. Moström geeft de bal voor. Kurelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurelić schiet op doel. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FC-KVP 4:1

60e minuut.
Filyo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Karpan speelt de bal door. Hanuščin heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İğdeci. İğdeci krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Brník is nu in balbezit. Brník geeft een hoge lob. Kurelić rent richting de bal. Kurelić draait met de bal, schiet en ... Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FC-KVP 4:2

79e minuut.
Haraburda passt de bal in één keer door. Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík passt de bal met de wreef. Kurelić is nu in balbezit. Kurelić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
İğdeci rent richting de bal. Hanuščin maakt een afschuwelijke overtreding. İğdeci raakt geblesseerd tijdens het duel. İğdeci met een snel genomen vrije trap. Haraburda kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurelić de bal. Kurelić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FC-KVP 4:3

88e minuut.
Daar is Hajtovík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu passt de bal met de wreef. Baier rent richting de bal. Baier schiet op doel. Constant bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 39%, FC-KVP 61%.
Slávia Bardejov - FC-KVP 4:3