Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:44
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.03
  • Stadion: Trnava12 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17881
Trnava12 FC Lastomír
532+ Tactiek MA343
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 58.9
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


23e minuut.
Daar is Ricaurte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štefanović met een sublieme pass. Shili probeert naar een medespeler te passen. Ricaurte geeft een hoge lob. Moyá Rumbo maakt een snoekduik en kopt de bal. Băboiescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Chwalibóg heeft problemen om de bal te vangen. Yozgatlı is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Shili bereikt de bal nog maar net als eerste. Small verovert de bal door een tackle van achteren. Small passt de bal in één keer door. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Stucki passt de bal zonder na te denken. Small is nu in balbezit. Small passt de bal in één keer door. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. Winek bokst de bal weg.

45e minuut.
Notaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefanowski met de inworp. Stucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 54%, FC Lastomír 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trnava12 - FC Lastomír 0:0

52e minuut.
Chwalibóg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shili met de inworp. Ricaurte geeft de bal voor. Moyá Rumbo springt en kopt de bal. Băboiescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Buczacki geeft een lange en hoge pass. Chwalibóg geeft de bal voor. Pias kan de bal niet met de borst controleren. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Winek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Helko komt het veld opgelopen. Notaro geeft een hoge lob. Stefanowski is nu in balbezit. Yozgatlı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yozgatlı krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Dasadon met een sublieme pass. Shili rent richting de bal. Shili passt de bal zonder na te denken. Moyá Rumbo rent richting de bal. Moyá Rumbo schiet op doel. Băboiescu bokst de bal weg.

84e minuut.
Lippke is nu in balbezit. Lippke geeft een hoge lob. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski geeft een hoge lob. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Winek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Buczacki speelt de bal door. Štefanović met een sublieme pass. Felc rent richting de bal. Yozgatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 49%, FC Lastomír 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trnava12 - FC Lastomír 0:0