Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slávia Bardejov FC Majko
ars Tactiek press
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 53.8
very good Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Hanula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanula geeft een lange en hoge pass. Oleksy kopt de bal weg. Baier rent richting de bal. Baier draait met de bal, schiet en ... Haravín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Musil geeft een hoge lob. Rodríguez Muíños heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Muíños met een sublieme pass. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach schiet op doel. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Musil is nu in balbezit. Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu passt de bal zonder na te denken. Baier is nu in balbezit. Baier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Daar is Krużycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musil maakt een afschuwelijke overtreding. Musil krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Oleksy rent richting de bal. Mračka onderschept slim de pass. Mračka met een sublieme pass. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mračka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mračka geeft de bal voor. Daar is Patalim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Baier is nu in balbezit. Baier passt de bal met de wreef. Krużycki is nu in balbezit. Krużycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Oleksy geeft de bal voor. Musil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krużycki is nu in balbezit. Krużycki haalt uit met een fantastische trap. Haravín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FC Majko 1:0

39e minuut.
Krupica bereikt de bal nog maar net als eerste. Musil is nu in balbezit. Oprescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprescu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribovič onderschept slim de pass. Ribovič probeert naar een medespeler te passen. Frankovič is nu in balbezit. Frankovič draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Krupica geeft de bal voor. Inworp. Oprescu met een snelle inworp. Krużycki geeft een lange en hoge pass. Baier maakt een snoekduik en kopt de bal. Haravín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 44%, FC Majko 56%.
Slávia Bardejov - FC Majko 1:0

47e minuut.
Baralok met een snelle inworp. Jedinák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Muíños verovert de bal door een tackle van achteren. Läderach is nu in balbezit. Läderach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frankovič rent richting de bal. Frankovič schiet op doel. Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Choszczewski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slávia Bardejov - FC Majko 1:1

50e minuut.
Karpan rent richting de bal. Baier is nu in balbezit. Baier passt de bal in één keer door. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Oleksy onderschept slim de pass. Oleksy probeert naar een medespeler te passen. Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan geeft de bal voor. Baier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Baier controleert de bal met de borst. Hungler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baier raakt geblesseerd tijdens het duel. Sánchez Guillén neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - FC Majko 2:1

65e minuut.
Ribovič geeft een hoge lob. Rodríguez Muíños rent richting de bal. Rodríguez Muíños speelt de bal door. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Patalim met een sublieme pass. Alex probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oprescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribovič is nu in balbezit. Ribovič haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Alex rent richting de bal. Mračka onderschept slim de pass. Mračka passt de bal zonder na te denken. Frankovič is nu in balbezit. Frankovič schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sánchez Guillén met een sublieme pass. Baier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hungler rent richting de bal. Baier onderschept slim de pass. Baier draait met de bal, schiet en ... Haravín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sánchez Guillén geeft een hoge lob. Baralok controleert de bal met de borst. Baralok verovert de bal door een tackle van achteren. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Oleksy passt de bal met de wreef. Sánchez Guillén rent richting de bal. Hungler onderschept slim de pass. Karpan is nu in balbezit. Karpan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ribovič geeft de bal voor. Rodríguez Muíños kopt de bal weg. Choszczewski is nu in balbezit. Frankovič verovert de bal door een tackle van achteren. Frankovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 51%, FC Majko 49%.
Slávia Bardejov - FC Majko 2:1