Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:46
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.03
  • Stadion: FC Majko Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 21230
FC Majko FC-KVP
press Tactiek 532
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 56
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Inworp. Stříbrný met een snelle inworp. Baralok bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici onderschept slim de pass. Latovlevici geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurelić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC-KVP 0:1

3e minuut.
Barcikowski speelt de bal door. Frankovič is nu in balbezit. Läderach rent richting de bal. Läderach schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Majko - FC-KVP 1:1

5e minuut.
Barcikowski passt de bal in één keer door. Hajtovík probeert naar een medespeler te passen. Krupica rent richting de bal. Kurelić onderschept slim de pass. Kurelić haalt uit met een fantastische trap. Haravín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Haraburda rent richting de bal. Haraburda passt de bal in één keer door. Kurelić rent richting de bal. Kurelić haalt uit met een fantastische trap. Haravín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC-KVP 1:2

10e minuut.
Musil probeert naar een medespeler te passen. Vajfert probeert de bal aan de voet te houden. Musil is nu in balbezit. Frankovič is nu in balbezit. Frankovič haalt uit met een fantastische trap. Constant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Ribovič met een snelle inworp. Musil met een sublieme pass. Frankovič is nu in balbezit. Frankovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Majko - FC-KVP 2:2

12e minuut.
Krupica verovert de bal door een tackle van achteren. Krupica geeft de bal voor. Hajtovík heeft problemen om de bal te vangen. Hajtovík geeft een hoge lob. Latovlevici maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC-KVP 2:3

14e minuut.
Rodríguez Muíños passt de bal in één keer door. Musil rent richting de bal. Musil passt de bal met de wreef. Frankovič heeft problemen om de bal te vangen. Frankovič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ribovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda verovert de bal door een tackle van achteren. Haraburda passt de bal zonder na te denken. Hajtovík geeft een lange en hoge pass. Latovlevici maakt een snoekduik en kopt de bal. Haravín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 46%, FC-KVP 54%.
FC Majko - FC-KVP 2:3

49e minuut.
Barcikowski controleert de bal met de borst. Frankovič verovert de bal door een tackle van achteren. Frankovič passt de bal in één keer door. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ribovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Kurelić rent richting de bal. Kurelić draait met de bal, schiet en ... Haravín bokst de bal weg. Baralok heeft problemen om de bal te vangen. Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici schiet op doel. Haravín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
İğdeci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pustelnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez Muíños geeft de bal voor. Frankovič krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Baralok geeft de bal voor. Frankovič rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vajfert. Vajfert krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Musil passt de bal zonder na te denken. Frankovič rent richting de bal. Vajfert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frankovič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribovič komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Moström verovert de bal door een tackle van achteren. Moström geeft de bal voor. Inworp. Ribovič met de inworp. Musil geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ribovič is nu in balbezit. Vajfert onderschept slim de pass. Vajfert met een sublieme pass. Hajtovík is nu in balbezit. Hajtovík geeft de bal voor. Haravín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC-KVP 2:4

77e minuut.
Rodríguez Muíños probeert naar een medespeler te passen. Frankovič rent richting de bal. Frankovič schiet op doel. Moström probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Constant maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Haraburda rent richting de bal. Ribovič verovert de bal door een tackle van achteren. Ribovič met een sublieme pass. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík geeft een hoge lob. Daar is Hungler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurelić is nu in balbezit. Kurelić haalt uit met een fantastische trap. Haravín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 41%, FC-KVP 59%.
FC Majko - FC-KVP 2:4