Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lastomír FC Magľajs Trstená
MA343 Tactiek TRX
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 64.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Ulyanin passt de bal in één keer door. Manrique heeft problemen om de bal te vangen. Manrique passt de bal in één keer door. Chaves is nu in balbezit. Chaves draait met de bal, schiet en ... Băboiescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Babulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khoa probeert naar een medespeler te passen. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap. Băboiescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 58%, FC Magľajs Trstená 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lastomír - FC Magľajs Trstená 0:0

49e minuut.
Manrique probeert naar een medespeler te passen. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefanowski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Paganel probeert de bal met de borst te controleren. Inworp. Šviha met een snelle inworp. do Espírito Santo geeft de bal voor. López Duque geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lippke onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manrique zal de hoekschop nemen. Việt Khoa krijgt zijn hoofd ertegen. Băboiescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Magľajs Trstená 0:1

64e minuut.
Šviha bereikt de bal nog maar net als eerste. Šviha geeft de bal voor. Chaves kan de bal niet met de borst controleren. Lippke geeft de bal voor. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Massot bereikt de bal nog maar net als eerste. Massot passt de bal met de wreef. Ulyanin rent richting de bal. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Maertens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Zganiacz is nu in balbezit. Zganiacz passt de bal in één keer door. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo geeft de bal voor. Băboiescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Díaz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hančár komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Zganiacz geeft een hoge lob. Felc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chaves. Felc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Felc kan niet meer verder spelen. Chwalibóg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 56%, FC Magľajs Trstená 44%.
FC Lastomír - FC Magľajs Trstená 0:1