Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Slovan Pressburg Los ganadores FC
USP Tactiek Havran
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
56.8 gemiddelde waardering 60.3
adequate Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Czartoryski met een snelle inworp. Caliman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Năftănăilă. Caliman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Caliman kan niet meer verder spelen. Demko komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Balciar speelt de bal door. Mondolin rent richting de bal. Mondolin geeft een lange en hoge pass. Cresti is nu in balbezit. Cresti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Los ganadores FC 0:1

4e minuut.
Drăgan geeft een hoge lob. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Los ganadores FC 0:2

8e minuut.
Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Balciar is nu in balbezit. Balciar geeft een lange en hoge pass. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Los ganadores FC 0:3

10e minuut.
Solner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. EL Sakhtyani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Los ganadores FC 0:4

14e minuut.
Stako geeft een hoge lob. Czartoryski kopt de bal weg. Inworp. Năftănăilă met de inworp. Balciar geeft een lange en hoge pass. EL Sakhtyani bokst de bal weg. Cresti is nu in balbezit. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Los ganadores FC 0:5

24e minuut.
Drăgan met een sublieme pass. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft de bal voor. Cresti is nu in balbezit. Cresti draait met de bal, schiet en ... EL Sakhtyani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koksov heeft problemen om de bal te vangen. Koksov geeft een lange en hoge pass. Solner geeft een hoge lob. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. EL Sakhtyani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt Ladič de bal. Balciar probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. EL Sakhtyani bokst de bal weg.

40e minuut.
Drăgan geeft de bal voor. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński speelt de bal door. Cresti is nu in balbezit. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Los ganadores FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 72%, Los ganadores FC 28%.
Fc Slovan Pressburg - Los ganadores FC 0:6

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurizi met de inworp. Solner met een sublieme pass. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... EL Sakhtyani bokst de bal weg.

72e minuut.
Bellamy probeert naar een medespeler te passen. Solner probeert naar een medespeler te passen. Mondolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mondolin de bal. Mondolin draait met de bal, schiet en ... EL Sakhtyani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Faltisko komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Drăgan met een snelle inworp. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft de bal voor. Cresti krijgt zijn hoofd ertegen. Faltisko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Los ganadores FC 0:7

87e minuut.
Balciar rent richting de bal. Balciar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mondolin de bal. Mondolin geeft een hoge lob. Cresti krijgt zijn hoofd ertegen. Faltisko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Dubiński probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă heeft problemen om de bal te vangen. Năftănăilă geeft een hoge lob. Cresti krijgt zijn hoofd ertegen. Faltisko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 62%, Los ganadores FC 38%.
Fc Slovan Pressburg - Los ganadores FC 0:7