Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PlastovFC Tryskač
defpr Tactiek 2
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Arcansano rent richting de bal. Arcansano passt de bal in één keer door. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadzhev verovert de bal door een tackle van achteren. Gadzhev haalt uit met een fantastische trap. Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Märten met een sublieme pass. Ogrodnik is nu in balbezit. Bravo Suárez begaat een overtreding. Bravo Suárez krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mondillo speelt de bal door. Żurawek rent richting de bal. Żurawek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zengei de bal onder controle te krijgen. Rife werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - Tryskač 1:0

10e minuut.
Mondillo is nu in balbezit. Mondillo speelt de bal door. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek schiet op doel. Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - Tryskač 2:0

13e minuut.
Ogrodnik met de inworp. Morong probeert naar een medespeler te passen. Bravo Suárez probeert de bal aan de voet te houden. Gadzhev is nu in balbezit. Gadzhev schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Morong speelt de bal door. Klungelig pakt Ogrodnik de bal. Ogrodnik passt de bal met de wreef. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadzhev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Gadzhev rent richting de bal. Traykov is nu in balbezit. Gadzhev onderschept slim de pass. Gadzhev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - Tryskač 3:0

19e minuut.
Traykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traykov met een sublieme pass. Flores probeert naar een medespeler te passen. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mondillo probeert naar een medespeler te passen. Gadzhev rent richting de bal. Gadzhev passt de bal in één keer door. Żurawek rent richting de bal. Żurawek draait met de bal, schiet en ... Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Traykov geeft een hoge lob. Daar is Bekrem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... Oprea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - Tryskač 3:1

32e minuut.
Daar is Gadzhev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidermák is nu in balbezit. Märten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Märten krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gadzhev rent richting de bal. Gadzhev passt de bal zonder na te denken. Ogrodnik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żurawek de bal. Żurawek schiet op doel. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ogrodnik neemt de hoekschop. Żurawek springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Gadzhev passt de bal in één keer door. Mondillo rent richting de bal. Mondillo passt de bal met de wreef. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek haalt uit met een fantastische trap. Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Mondillo met een sublieme pass. Gadzhev is nu in balbezit. Arcansano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gadzhev raakt geblesseerd tijdens het duel. Żurawek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rife kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gadzhev is nu in balbezit. Gadzhev schiet op doel. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PlastovFC 35%, Tryskač 65%.
PlastovFC - Tryskač 3:1

46e minuut.
Mondillo met een sublieme pass. Gadzhev rent richting de bal. Gadzhev passt de bal zonder na te denken. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - Tryskač 4:1

51e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Bekrem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekrem geeft een hoge lob. Szekely is nu in balbezit. Szekely draait met de bal, schiet en ... Oprea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mondillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondillo passt de bal in één keer door. Gadzhev probeert naar een medespeler te passen. Żurawek controleert de bal met de borst. Żurawek haalt uit met een fantastische trap. Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Juda bereikt de bal nog maar net als eerste. Juda geeft de bal voor. Mondillo probeert naar een medespeler te passen. Gadzhev heeft problemen om de bal te vangen. Gadzhev geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Juda verovert de bal door een tackle van achteren. Juda geeft de bal voor. Milanta geeft een lange en hoge pass. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bekrem geeft de bal voor. Gadzhev rent richting de bal. Gadzhev passt de bal zonder na te denken. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Bessenyei komt het veld opgelopen. Lokman komt het veld opgelopen. Hlavný komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Lokman rent richting de bal. Lokman passt de bal zonder na te denken. Żurawek rent richting de bal. Żurawek haalt uit met een fantastische trap. Rife werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PlastovFC - Tryskač 5:1

87e minuut.
Hlavný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavný passt de bal in één keer door. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PlastovFC 31%, Tryskač 69%.
PlastovFC - Tryskač 5:1