Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slávia Bardejov SK Vrakuna BA
ars Tactiek DEF
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 58.2
solid Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen formidable


8e minuut.
Daar is Karpan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lineker probeert naar een medespeler te passen. Luk speelt de bal door. Fudali is nu in balbezit. Fudali haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu bokst de bal weg.

15e minuut.
Marušiak passt de bal zonder na te denken. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg geeft een lange en hoge pass. Luk bereikt de bal nog maar net als eerste. Luk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Thygesen rent richting de bal. Inworp. Marušiak met een snelle inworp. Thygesen is nu in balbezit. Thygesen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Alex, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lineker probeert naar een medespeler te passen. Fudali rent richting de bal. Luk is nu in balbezit. Luk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Luk verovert de bal door een tackle van achteren. Luk draait met de bal, schiet en ... Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Inworp. Marušiak met een snelle inworp. Thygesen is nu in balbezit. Thygesen geeft een hoge lob. Luk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 56%, SK Vrakuna BA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slávia Bardejov - SK Vrakuna BA 0:0

52e minuut.
Goldberg onderschept slim de pass. Thygesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thygesen geeft een hoge lob. Luk bereikt de bal nog maar net als eerste. Luk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Patalim kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez Guillén is nu in balbezit. Sánchez Guillén passt de bal in één keer door. Luk rent richting de bal. Luk draait met de bal, schiet en ... Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Alex geeft een hoge lob. Hajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier verovert de bal door een tackle van achteren. Baier draait met de bal, schiet en ... Dassow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - SK Vrakuna BA 1:0

65e minuut.
Sánchez Guillén passt de bal in één keer door. Marušiak rent richting de bal. Marušiak probeert naar een medespeler te passen. Luk is nu in balbezit. Luk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Marušiak met de inworp. Thygesen rent richting de bal. Thygesen geeft een lange en hoge pass. Fudali maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Baier onderschept slim de pass. Moret onderschept slim de pass. Bani verovert de bal door een tackle van achteren. Bani draait met de bal, schiet en ... Dassow probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - SK Vrakuna BA 2:0

81e minuut.
Hajnák is nu in balbezit. Oleksy speelt de bal door. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moret de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Karpan rent richting de bal. Karpan geeft een lange en hoge pass. Baier is nu in balbezit. Baier haalt uit met een fantastische trap. Dassow probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - SK Vrakuna BA 3:0

86e minuut.
Thygesen rent richting de bal. Thygesen geeft een lange en hoge pass. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Luk bereikt de bal nog maar net als eerste. Luk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Thygesen onderschept slim de pass. Thygesen met een sublieme pass. Luk rent richting de bal. Luk schiet op doel. Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávia Bardejov - SK Vrakuna BA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávia Bardejov 53%, SK Vrakuna BA 47%.
Slávia Bardejov - SK Vrakuna BA 3:1