Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orešanskí diabli TJ Skaličan Praznov (ASS)
junior Tactiek bury
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 51.1
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Lichner onderschept slim de pass. Lichner passt de bal in één keer door. Kadlec is nu in balbezit. Pršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Simek de bal. Simek probeert naar een medespeler te passen. Pršek rent richting de bal. Pršek haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 0:2

7e minuut.
Valanský speelt de bal door. Ovad is nu in balbezit. Baroš begaat een overtreding. Baroš krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Baroš probeert naar een medespeler te passen. Reiter rent richting de bal. Lichner onderschept slim de pass. Lichner haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 0:3

25e minuut.
Blanár passt de bal met de wreef. Kadlec rent richting de bal. Kadlec passt de bal met de wreef. Pršek heeft problemen om de bal te vangen. Pršek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Simek rent richting de bal. Simek passt de bal zonder na te denken. Pršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek draait met de bal, schiet en ... Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 0:4

38e minuut.
Hamas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanár met de inworp. Daar is Kadlec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadlec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tomuško kopt de bal weg. Valanský probeert de bal aan de voet te houden. Simek probeert naar een medespeler te passen. Pršek rent richting de bal. Pršek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 0:5

44e minuut.
Goldniak geeft de bal voor. Reiter heeft problemen om de bal te vangen. Lichner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 59%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 41%.
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 0:5

47e minuut.
Blanár met een sublieme pass. Simek geeft een lange en hoge pass. Tomuško bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichner verovert de bal door een tackle van achteren. Lichner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Sabó probeert naar een medespeler te passen. Truhan is nu in balbezit. Mihálik maakt een afschuwelijke overtreding. Mihálik krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Blanár passt de bal met de wreef. Pršek is nu in balbezit. Kadlec is nu in balbezit. Kadlec haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Simek passt de bal in één keer door. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek onderschept slim de pass. Lichner is nu in balbezit. Lichner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 0:6

65e minuut.
Simek passt de bal zonder na te denken. Krepčík rent richting de bal. Kadlec verovert de bal door een tackle van achteren. Kadlec haalt uit met een fantastische trap. Hamas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Sabó passt de bal in één keer door. Baroš rent richting de bal. Baroš draait met de bal, schiet en ... Pršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Škvir geeft een lange en hoge pass. Kadlec kopt de bal weg. Pršek rent richting de bal. Pršek haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 0:7

75e minuut.
Biksadský maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Hamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pršek rent richting de bal. Pršek draait met de bal, schiet en ... Pohančeník werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 0:8

77e minuut.
Simek passt de bal in één keer door. Baroš rent richting de bal. Baroš geeft een lange en hoge pass. Blanár geeft de bal voor. Pršek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Blanár speelt de bal door. Pršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pršek speelt de bal door. Daar is Kadlec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadlec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hamas probeert naar een medespeler te passen. Krepčík is nu in balbezit. Blanár onderschept slim de pass. Kadlec rent richting de bal. Kadlec schiet op doel. Pohančeník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 0:9

88e minuut.
Daar is Pršek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pršek speelt de bal door. Kadlec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadlec draait met de bal, schiet en ... Pohančeník maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 79%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 21%.
orešanskí diabli - TJ Skaličan Praznov (ASS) 0:9