Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santrio Láza FK INTER BA
Ludwik killa Tactiek Vitara
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 47.7
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


4e minuut.
Kubizňák geeft een hoge lob. Ipnar controleert de bal met de borst. Ipnar speelt de bal door. Liga is nu in balbezit. Liga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Papuc de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ægirsson neemt de hoekschop. Liga is nu in balbezit. Liga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ægirsson passt de bal in één keer door. Liga rent richting de bal. Liga passt de bal in één keer door. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Blanc speelt de bal door. Fejér kopt de bal weg. Kontić is nu in balbezit. Liga onderschept slim de pass. Liga haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipnar controleert de bal met de borst. Liga is nu in balbezit. Liga haalt uit met een fantastische trap. Dobrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FK INTER BA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 37%, FK INTER BA 63%.
Santrio Láza - FK INTER BA 1:0

52e minuut.
Liga rent richting de bal. Ipnar onderschept slim de pass. Ipnar geeft de bal voor. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ægirsson is nu in balbezit. Ægirsson passt de bal in één keer door. Hložek met een sublieme pass. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fejér is nu in balbezit. Liga is nu in balbezit. Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga onderschept slim de pass. Liga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liga is nu in balbezit. Liga draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FK INTER BA 2:0

62e minuut.
Kubizňák rent richting de bal. Laska is nu in balbezit. Laska geeft een lange en hoge pass. Grabkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FK INTER BA 2:1

64e minuut.
Walicki kopt de bal weg. Liga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papuc. Papuc krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Liga passt de bal in één keer door. Mercante geeft de bal voor. Borostyáni kopt de bal weg. Liga is nu in balbezit. Liga draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 36%, FK INTER BA 64%.
Santrio Láza - FK INTER BA 2:1