Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elementárni Kostlivci Dynamo Hatalov
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Kočisko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočisko geeft een hoge lob. Urbánek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hantsák is nu in balbezit. Hantsák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Kostlivci - Dynamo Hatalov 0:1

7e minuut.
Sajda geeft een lange en hoge pass. Regan probeert de bal aan de voet te houden. Kočisko begaat een overtreding. Regan raakt geblesseerd tijdens het duel. Halula komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elementárni Kostlivci - Dynamo Hatalov 1:1

9e minuut.
Halula is nu in balbezit. Hantsák begaat een overtreding. Halula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urbánek met een snel genomen vrije trap. Regan heeft problemen om de bal te vangen. Regan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Urbánek met een sublieme pass. Halula bereikt de bal nog maar net als eerste. Halula passt de bal in één keer door. Regan rent richting de bal. Regan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Kostlivci - Dynamo Hatalov 2:1

16e minuut.
Sajda is nu in balbezit. Sajda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Keleban de bal. Hantsák rent richting de bal. Hantsák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kočisko heeft problemen om de bal te vangen. Kočisko speelt de bal door. Hantsák is nu in balbezit. Bozík is nu in balbezit. Bozík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Urbánek is nu in balbezit. Urbánek passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Beblavý de bal onder controle te krijgen. Regan rent richting de bal. Regan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cibulko met een sublieme pass. Hantsák heeft problemen om de bal te vangen. Hantsák draait met de bal, schiet en ... Keleban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajmal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elementárni Kostlivci - Dynamo Hatalov 2:2

41e minuut.
Urbánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočisko onderschept slim de pass. Kočisko probeert naar een medespeler te passen. Hantsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantsák schiet op doel. De bal raakt de paal. Bozík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozík draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elementárni Kostlivci 58%, Dynamo Hatalov 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elementárni Kostlivci - Dynamo Hatalov 2:2

48e minuut.
Šalko speelt de bal door. Štofa is nu in balbezit. Bacha begaat een overtreding. Štofa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Štofa kan niet meer verder spelen. Húlka komt het veld opgelopen. Csalák met een snel genomen vrije trap. Keleban heeft problemen om de bal te vangen. Hantsák is nu in balbezit. Hantsák haalt uit met een fantastische trap. Hajmal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elementárni Kostlivci - Dynamo Hatalov 2:3

56e minuut.
Csalák met een sublieme pass. Húlka rent richting de bal. Húlka speelt de bal door. Hantsák heeft problemen om de bal te vangen. Hantsák draait met de bal, schiet en ... Hajmal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Urbánek onderschept slim de pass. Urbánek geeft de bal voor. Selnekovič heeft problemen om de bal te vangen. Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Urbánek speelt de bal door. Csalák rent richting de bal. Csalák met een sublieme pass. Hantsák is nu in balbezit. Hantsák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Selnekovič is nu in balbezit. Selnekovič geeft de bal voor. Halula probeert naar een medespeler te passen. Daar is Regan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elementárni Kostlivci 54%, Dynamo Hatalov 46%.
Elementárni Kostlivci - Dynamo Hatalov 2:3