Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santrio Láza orešanskí diabli
Ludwik killa Tactiek junior
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 37.8
outstanding Schieten adequate
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen good


10e minuut.
Walicki speelt de bal door. Liga is nu in balbezit. Liga probeert naar een medespeler te passen. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér schiet op doel. Pohančeník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Yazıcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hložek met een sublieme pass. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fejér de bal. Fejér draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ægirsson heeft problemen om de bal te vangen. Ægirsson passt de bal met de wreef. Tarkın met een sublieme pass. Daar is Fejér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - orešanskí diabli 1:0

19e minuut.
Fejér passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ægirsson de bal. Ægirsson met een sublieme pass. Liga is nu in balbezit. Liga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pohančeník trapt de bal weg. Walicki kopt de bal weg. Liga is nu in balbezit. Liga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Krepčík is nu in balbezit. Liga verovert de bal door een tackle van achteren. Liga met een sublieme pass. Daar is Fejér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hložek passt de bal met de wreef. Fejér rent richting de bal. Liga rent richting de bal. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel. Pohančeník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Walicki speelt de bal door. Ægirsson rent richting de bal. Ægirsson passt de bal zonder na te denken. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hložek passt de bal in één keer door. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga passt de bal met de wreef. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Liga rent richting de bal. Liga passt de bal in één keer door. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - orešanskí diabli 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 30%, orešanskí diabli 70%.
Santrio Láza - orešanskí diabli 2:0

51e minuut.
Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki speelt de bal door. Fejér is nu in balbezit. Fejér schiet op doel. Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - orešanskí diabli 3:0

56e minuut.
Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter rent richting de bal. Fejér verovert de bal door een tackle van achteren. Fejér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - orešanskí diabli 4:0

63e minuut.
Walicki passt de bal in één keer door. Fejér is nu in balbezit. Reiter rent richting de bal. Fejér onderschept slim de pass. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník bokst de bal weg. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Borostyáni is nu in balbezit. Borostyáni geeft een lange en hoge pass. Liga kopt de bal weg. Fejér controleert de bal met de borst. Fejér schiet op doel. Pohančeník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hložek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga onderschept slim de pass. Liga haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - orešanskí diabli 5:0

74e minuut.
Hložek met de inworp. Walicki rent richting de bal. Walicki passt de bal zonder na te denken. Liga rent richting de bal. Liga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hložek is nu in balbezit. Hložek passt de bal zonder na te denken. Fejér is nu in balbezit. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fejér verovert de bal door een tackle van achteren. Fejér probeert naar een medespeler te passen. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga schiet op doel. Pohančeník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - orešanskí diabli 6:0

82e minuut.
Hložek passt de bal zonder na te denken. Ægirsson rent richting de bal. Ægirsson passt de bal zonder na te denken. Liga rent richting de bal. Liga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Tomuško de bal. Hložek onderschept slim de pass. Hložek met een sublieme pass. Liga rent richting de bal. Liga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Reiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liga is nu in balbezit. Liga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ægirsson geeft een hoge lob. Hamas geeft een hoge lob. Hložek probeert naar een medespeler te passen. Fejér is nu in balbezit. Fejér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pohančeník met een harde bal richting middenveld. Walicki speelt de bal door. Fejér heeft problemen om de bal te vangen. Fejér draait met de bal, schiet en ... Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 30%, orešanskí diabli 70%.
Santrio Láza - orešanskí diabli 6:0