Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nemravní Démoni Dynamo Hatalov
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vrbický onderschept slim de pass. Koníval is nu in balbezit. Jakabov rent richting de bal. Jakabov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Remko de bal onder controle te krijgen. Zemen bokst de bal weg.

4e minuut.
Beblavý geeft een lange en hoge pass. Kepko kopt de bal weg. Beblavý rent richting de bal. Jakabov verovert de bal door een tackle van achteren. Jakabov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jakabov rent richting de bal. Beblavý is nu in balbezit. Met opzet legt Jakabov zijn tegenspeler op de grond. Jakabov krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Vrbický geeft een hoge lob. Jakabov rent richting de bal. Remko begaat een overtreding. Remko krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bozík geeft een hoge lob. Hantsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Depta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hantsák raakt geblesseerd tijdens het duel. Hantsák zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rossen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Wavrik kopt de bal weg. Daar is Bozík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozík probeert naar een medespeler te passen. Hantsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantsák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemravní Démoni 46%, Dynamo Hatalov 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nemravní Démoni - Dynamo Hatalov 0:0

53e minuut.
Vrbický geeft een lange en hoge pass. Selnekovič rent richting de bal. Selnekovič geeft de bal voor. Hantsák rent richting de bal. Hantsák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Beblavý speelt de bal door. Hantsák rent richting de bal. Depta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantsák onderschept slim de pass. Hantsák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bozík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hantsák is nu in balbezit. Bozík rent richting de bal. Hantsák is nu in balbezit. Hantsák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Csalák passt de bal met de wreef. Vrbický is nu in balbezit. Hantsák onderschept slim de pass. Bozík heeft problemen om de bal te vangen. Bozík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nemravní Démoni 54%, Dynamo Hatalov 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nemravní Démoni - Dynamo Hatalov 0:0