Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MFK Devínska nová Ves BA Elementárni Kostlivci
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Sejčík is nu in balbezit. Šafár geeft een hoge lob. Keleban rent richting de bal. Kontul verovert de bal door een tackle van achteren. Kontul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Makar verovert de bal door een tackle van achteren. Makar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bacha de bal. Kontul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontul haalt uit met een fantastische trap. Hajmal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Devínska nová Ves BA - Elementárni Kostlivci 1:0

14e minuut.
Klinkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinkovský passt de bal zonder na te denken. Daar is Cibulko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makar verovert de bal door een tackle van achteren. Makar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Devínska nová Ves BA - Elementárni Kostlivci 2:0

18e minuut.
Urbánek met een sublieme pass. Klinkovský rent richting de bal. Klinkovský geeft de bal voor. Kontul is nu in balbezit. Kontul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Devínska nová Ves BA - Elementárni Kostlivci 3:0

27e minuut.
Hajmal trapt de bal weg van het doel. Halula kopt de bal weg. Kužmo probeert de bal aan de voet te houden. Regan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Šafár rent richting de bal. Šafár met een sublieme pass. Daar is Wadzita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontul onderschept slim de pass. Kontul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klinkovský passt de bal met de wreef. Hačavský is nu in balbezit. Bacha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bacha krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Babčánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babčánik passt de bal in één keer door. Cibulko is nu in balbezit. Regan rent richting de bal. Regan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Makar rent richting de bal. Cibulko onderschept slim de pass. Cibulko probeert naar een medespeler te passen. Halula bereikt de bal nog maar net als eerste. Halula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MFK Devínska nová Ves BA - Elementárni Kostlivci 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Devínska nová Ves BA 47%, Elementárni Kostlivci 53%.
MFK Devínska nová Ves BA - Elementárni Kostlivci 3:1

66e minuut.
Klungelig pakt Wadzita de bal. Makar rent richting de bal. Makar passt de bal met de wreef. Kontul rent richting de bal. Kontul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Cibulko de bal. Makar rent richting de bal. Makar passt de bal in één keer door. Kontul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Keleban met een sublieme pass. Wadzita geeft een hoge lob. Hasaj kopt de bal weg. Regan kan de bal niet met de borst controleren. Regan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MFK Devínska nová Ves BA 56%, Elementárni Kostlivci 44%.
MFK Devínska nová Ves BA - Elementárni Kostlivci 3:1