Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orešanskí diabli FK INTER BA
MOJA I Tactiek Vitara
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 45.2
very good Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen average


5e minuut.
Cazacu is nu in balbezit. Sabó onderschept slim de pass. Sabó met een sublieme pass. Motýľ is nu in balbezit. Motýľ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dobrzyński niet meer kan verder spelen. Chivghilu komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Cazacu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabó met een snelle inworp. Motýľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Motýľ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák passt de bal met de wreef. Motýľ is nu in balbezit. Motýľ schiet op doel. Cazacu probeert de bal aan de voet te houden. Chivghilu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Motýľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuc rent richting de bal. Sabó onderschept slim de pass. Motýľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Motýľ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Moravčík speelt de bal door. Daar is Motýľ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce is nu in balbezit. Motýľ onderschept slim de pass. Motýľ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Počkaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laska rent richting de bal. Rapák onderschept slim de pass. Počkaj is nu in balbezit. Počkaj schiet op doel. Chivghilu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Moravčík onderschept slim de pass. Moravčík passt de bal zonder na te denken. Motýľ rent richting de bal. Motýľ haalt uit met een fantastische trap. Chivghilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák speelt de bal door. Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Motýľ verovert de bal door een tackle van achteren. Motýľ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Papuc de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sabó neemt de hoekschop. Rapák rent richting de bal. Rapák haalt uit met een fantastische trap. Chivghilu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hilovský passt de bal in één keer door. Moravčík is nu in balbezit. Moravčík met een sublieme pass. Daar is Motýľ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motýľ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 32%, FK INTER BA 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
orešanskí diabli - FK INTER BA 0:0

50e minuut.
Mercante geeft een lange en hoge pass. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş passt de bal zonder na te denken. Daar is Grabkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Collauto kopt de bal weg. Hilovský met een sublieme pass. Laska speelt de bal door. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... Pohančeník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collauto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski schiet op doel. Pohančeník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FK INTER BA 0:1

73e minuut.
Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabó verovert de bal door een tackle van achteren. Sabó geeft de bal voor. Rapák controleert de bal met de borst. Rapák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Cazacu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabó met de inworp. Klungelig pakt Motýľ de bal. Motýľ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kontić onderschept slim de pass. Kontić geeft een lange en hoge pass. Grabkowski kopt de bal weg. Ergüneş heeft problemen om de bal te vangen. Ergüneş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ponce rent richting de bal. Moravčík onderschept slim de pass. Moravčík probeert naar een medespeler te passen. Motýľ is nu in balbezit. Motýľ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Collauto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moravčík met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kontić de bal. Motýľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Motýľ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Sabó met een snelle inworp. Motýľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Motýľ geeft een lange en hoge pass. Počkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Počkaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kontić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chivghilu bokst de bal weg. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
orešanskí diabli - FK INTER BA 1:1

83e minuut.
Sabó probeert naar een medespeler te passen. Motýľ is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponce. Ponce krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Sabó controleert de bal met de borst. Collauto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Motýľ. Motýľ krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 37%, FK INTER BA 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
orešanskí diabli - FK INTER BA 1:1