Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
exDynaMo Košice TJ Skaličan Praznov (ASS)
gospel 3u Tactiek baraz
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten formidable
good Passen formidable
good Verdedigen very good


1e minuut.
Hlísta probeert naar een medespeler te passen. Augustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu rent richting de bal. Augustín verovert de bal door een tackle van achteren. Augustín schiet op doel. Dieci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 0:1

5e minuut.
Di Pirro met een sublieme pass. Hlísta rent richting de bal. Hlísta passt de bal in één keer door. Stanko is nu in balbezit. Stanko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Augustín maakt een snoekduik en kopt de bal. Dieci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
D`Agostino met de inworp. Stanko is nu in balbezit. Stanko passt de bal zonder na te denken. Hlísta heeft problemen om de bal te vangen. Hlísta haalt uit met een fantastische trap. Dieci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Levačić rent richting de bal. Levačić geeft de bal voor. Testa is nu in balbezit. Testa haalt uit met een fantastische trap. Antimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
exDynaMo Košice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:1

14e minuut.
Pecze rent richting de bal. Bleeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleeker passt de bal zonder na te denken. Stanko heeft problemen om de bal te vangen. Stanko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:2

22e minuut.
Poničan is nu in balbezit. Bleeker onderschept slim de pass. Bleeker met een sublieme pass. Augustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Levačić rent richting de bal. Testa onderschept slim de pass. Poničan rent richting de bal. Poničan geeft een hoge lob. Arntsen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
exDynaMo Košice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 2:2

28e minuut.
Daurenko geeft een hoge lob. Balšić probeert de bal met de borst te controleren. Testa begaat een overtreding. Testa krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bleeker met een sublieme pass. D`Agostino bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Agostino geeft een hoge lob. Hlísta krijgt zijn hoofd ertegen. Dieci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Balšić met een sublieme pass. Augustín is nu in balbezit. Augustín passt de bal in één keer door. Hlísta rent richting de bal. Hlísta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Balšić passt de bal in één keer door. Stanko rent richting de bal. Stanko passt de bal zonder na te denken. Hlísta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlísta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bleeker passt de bal met de wreef. Stanko is nu in balbezit. Stanko passt de bal met de wreef. Hlísta is nu in balbezit. Hlísta haalt uit met een fantastische trap. Dieci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 69%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
exDynaMo Košice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 2:2

50e minuut.
Anghel kan de bal niet met de borst controleren. Augustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Augustín raakt geblesseerd tijdens het duel. Balšić wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Di Pirro onderschept slim de pass. Di Pirro probeert naar een medespeler te passen. Balšić probeert naar een medespeler te passen. Stanko rent richting de bal. Stanko draait met de bal, schiet en ... Dieci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Devos verovert de bal door een tackle van achteren. D`Agostino verovert de bal door een tackle van achteren. D`Agostino geeft een hoge lob. Augustín springt en kopt de bal. Dieci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 2:3

65e minuut.
Di Pirro verovert de bal door een tackle van achteren. Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pirro onderschept slim de pass. Di Pirro geeft een hoge lob. Hlísta springt en kopt de bal. Dieci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Stanko rent richting de bal. Devos begaat een overtreding. Stanko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. D`Agostino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Augustín is nu in balbezit. Augustín haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Levačić verovert de bal door een tackle van achteren. Levačić probeert naar een medespeler te passen. Augustín is nu in balbezit. Augustín geeft de bal voor. Hlísta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bleeker maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Augustín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augustín speelt de bal door. Hlísta rent richting de bal. Hlísta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 70%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 30%.
exDynaMo Košice - TJ Skaličan Praznov (ASS) 2:3