Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbalová akadémia mládeže orešanskí diabli
nová Tactiek MOJA I
34% Balbezit 66%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 53
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


5e minuut.
Klungelig pakt Petruška de bal. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák passt de bal in één keer door. Valko heeft problemen om de bal te vangen. Valko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rapák rent richting de bal. Rapák passt de bal zonder na te denken. Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. Valko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbalová akadémia mládeže - orešanskí diabli 0:1

11e minuut.
Sabó rent richting de bal. Sabó probeert naar een medespeler te passen. Rapák heeft problemen om de bal te vangen. Valko is nu in balbezit. Valko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bumann trapt de bal weg van het doel. Hilovský kopt de bal weg. Valko is nu in balbezit. Valko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Valko rent richting de bal. Peeters legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Valko neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbalová akadémia mládeže - orešanskí diabli 0:2

15e minuut.
Valko onderschept slim de pass. Checho bereikt de bal nog maar net als eerste. Moravčík verovert de bal door een tackle van achteren. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák draait met de bal, schiet en ... Bumann bokst de bal weg. Bellot is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Počkaj zal de hoekschop nemen. Daar is Rapák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Moravčík kopt de bal weg. Klungelig pakt Valko de bal. Valko met een sublieme pass. Rapák rent richting de bal. Rapák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Račko geeft de bal voor. Počkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Počkaj probeert naar een medespeler te passen. Rapák rent richting de bal. Rapák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rapák rent richting de bal. Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák rent richting de bal. Valko is nu in balbezit. Valko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bellot probeert de bal aan de voet te houden. Checho rent richting de bal. Checho passt de bal zonder na te denken. Štich is nu in balbezit. Štich draait met de bal, schiet en ... Pohančeník bokst de bal weg.

26e minuut.
Bellot controleert de bal met de borst. Bellot geeft een lange en hoge pass. Počkaj geeft een hoge lob. Valko is nu in balbezit. Valko haalt uit met een fantastische trap. Bumann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hilovský kopt de bal weg. Daar is Rapák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák onderschept slim de pass. Rapák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Valko passt de bal zonder na te denken. Hilovský rent richting de bal. Checho rent richting de bal. Valko verovert de bal door een tackle van achteren. Valko haalt uit met een fantastische trap. Bumann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rapák is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rapák passt de bal in één keer door. Sabó is nu in balbezit. Sabó passt de bal in één keer door. Valko rent richting de bal. Valko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Počkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Počkaj passt de bal met de wreef. Hilovský met een sublieme pass. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák haalt uit met een fantastische trap. Bumann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Moravčík passt de bal met de wreef. Hilovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilovský passt de bal zonder na te denken. Valko heeft problemen om de bal te vangen. Valko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbalová akadémia mládeže 81%, orešanskí diabli 19%.
Futbalová akadémia mládeže - orešanskí diabli 0:2

51e minuut.
Sabó passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gamarnik de bal. Valko rent richting de bal. Valko draait met de bal, schiet en ... Bumann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Valko rent richting de bal. Gamarnik is nu in balbezit. Gamarnik geeft een lange en hoge pass. Valko is nu in balbezit. Valko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rapák heeft problemen om de bal te vangen. Valko rent richting de bal. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák haalt uit met een fantastische trap. Bumann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbalová akadémia mládeže - orešanskí diabli 0:3

65e minuut.
Račko is nu in balbezit. Račko geeft de bal voor. Valko kopt de bal weg. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Hilovský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rapák de bal. Rapák passt de bal met de wreef. Valko rent richting de bal. Valko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hilovský met een sublieme pass. Daar is Rapák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapák passt de bal in één keer door. Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. Valko schiet op doel. Bumann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ondrejka onderschept slim de pass. Ondrejka met een sublieme pass. Klungelig pakt Rapák de bal. Valko is nu in balbezit. Valko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ondrejka is nu in balbezit. Ondrejka geeft een hoge lob. Rapák rent richting de bal. Rapák haalt uit met een fantastische trap. Bumann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbalová akadémia mládeže - orešanskí diabli 0:4

89e minuut.
Petruška geeft de bal voor. Inworp. Počkaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapák is nu in balbezit. Rapák haalt uit met een fantastische trap. Bumann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbalová akadémia mládeže 80%, orešanskí diabli 20%.
Futbalová akadémia mládeže - orešanskí diabli 0:4