Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK INTER BA Dynamo Hatalov
Vitara Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 20.9
uitstekend Schieten matig
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Collauto onderschept slim de pass. Collauto geeft de bal voor. Grabkowski speelt de bal door. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Zemen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 1:0

6e minuut.
Ergüneş verovert de bal door een tackle van achteren. Ergüneş passt de bal met de wreef. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Beblavý de bal onder controle te krijgen. Zemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 2:0

7e minuut.
Collauto rent richting de bal. Collauto met een sublieme pass. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap. Zemen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 3:0

13e minuut.
Laska geeft een lange en hoge pass. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski geeft een lange en hoge pass. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 4:0

18e minuut.
Kočisko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collauto met de inworp. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ergüneş springt en kopt de bal. Zemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Selnekovič is nu in balbezit. Laska onderschept slim de pass. Laska geeft de bal voor. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Collauto geeft een hoge lob. Laska kopt de bal weg. Daar is Beblavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 5:0

31e minuut.
Selnekovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Selnekovič geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laska met een snelle inworp. Ponce geeft een hoge lob. Zemen bokst de bal weg. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 6:0

33e minuut.
Šalko bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska onderschept slim de pass. Laska speelt de bal door. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ergüneş passt de bal zonder na te denken. Zemen met een sublieme pass. Collauto kopt de bal weg. Grabkowski kan de bal niet met de borst controleren. Grabkowski met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Zemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK INTER BA 34%, Dynamo Hatalov 66%.
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 6:0

47e minuut.
Ponce passt de bal zonder na te denken. Ipnar geeft een lange en hoge pass. Ergüneş kopt de bal weg. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski schiet op doel. Zemen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 7:0

49e minuut.
Collauto geeft een lange en hoge pass. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski passt de bal zonder na te denken. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 8:0

51e minuut.
Grabkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce rent richting de bal. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska geeft een hoge lob. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Collauto kan de bal niet met de borst controleren. Collauto geeft een hoge lob. Csalák probeert de bal aan de voet te houden. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... Zemen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Collauto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Laska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laska rent richting de bal. Laska schiet op doel. Zemen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Papuc verovert de bal door een tackle van achteren. Papuc geeft een lange en hoge pass. Ergüneş kopt de bal weg. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Šalko de bal. Šalko met een sublieme pass. Daar is Csalák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ergüneş rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laska zal de hoekschop nemen. Ergüneş maakt een snoekduik en kopt de bal. Zemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Šalko de bal. Laska rent richting de bal. Laska geeft de bal voor. Grabkowski springt en kopt de bal. Zemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 9:0

80e minuut.
Ergüneş is nu in balbezit. Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal met de wreef. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Zemen trapt de bal weg. Collauto kopt de bal weg. Grabkowski controleert de bal met de borst. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Laska passt de bal met de wreef. Daar is Ergüneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergüneş passt de bal zonder na te denken. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Papuc onderschept slim de pass. Papuc speelt de bal door. Laska probeert naar een medespeler te passen. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Laska kopt de bal weg. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş heeft problemen om de bal te vangen. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 10:0

89e minuut.
Ergüneş passt de bal in één keer door. Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska passt de bal zonder na te denken. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK INTER BA 27%, Dynamo Hatalov 73%.
FK INTER BA - Dynamo Hatalov 11:0