Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŠK Slovan- BA Horný Chríb
moja 1 Tactiek 352
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
30.5 gemiddelde waardering 18
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Grapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta verovert de bal door een tackle van achteren. Płyta geeft de bal voor. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Marincea met een snelle inworp. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta probeert naar een medespeler te passen. Wilim is nu in balbezit. Wilim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vanga verovert de bal door een tackle van achteren. Vanga passt de bal in één keer door. Wilim rent richting de bal. Wilim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gerbel de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Turna verovert de bal door een tackle van achteren. Turna geeft een hoge lob. Wilim is nu in balbezit. Wilim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanga is nu in balbezit. Núñez onderschept slim de pass. Núñez schiet op doel. Spivák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - Horný Chríb 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Slovan- BA 42%, Horný Chríb 58%.
ŠK Slovan- BA - Horný Chríb 1:0

52e minuut.
Turna passt de bal zonder na te denken. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea speelt de bal door. Wilim is nu in balbezit. Wilim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Waters geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kislan met een snelle inworp. Hakáč rent richting de bal. Hakáč haalt uit met een fantastische trap. İzmirlioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zambrotta komt het veld opgelopen. Biro-Biro komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gerbel rent richting de bal. Gerbel geeft de bal voor. Inworp. Marincea met een snelle inworp. Płyta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Płyta verovert de bal door een tackle van achteren. Płyta geeft de bal voor. Daar is Gerbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Boguš komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vanga geeft de bal voor. Inworp. Biro-Biro met de inworp. Płyta geeft de bal voor. Daar is Zambrotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Kislan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marincea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Marincea geeft een lange en hoge pass. Vanga geeft de bal voor. Pascalin kopt de bal weg. Hakáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŠK Slovan- BA - Horný Chríb 1:1

90e minuut.
Marincea geeft een hoge lob. Kislan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. Gerbel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - Horný Chríb 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Slovan- BA 32%, Horný Chríb 68%.
ŠK Slovan- BA - Horný Chríb 2:1