Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horný Chríb SPARTAK TAZ TRNAVA
352 Tactiek dw sokker tactic
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 45.9
slecht Schieten goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tupí zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajdušek is nu in balbezit. Haluška onderschept slim de pass. Haluška geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Quesada rent richting de bal. Quesada passt de bal in één keer door. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... Spivák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:1

7e minuut.
Quesada onderschept slim de pass. Quesada geeft een hoge lob. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. Spivák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:2

10e minuut.
Hakáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino verovert de bal door een tackle van achteren. Cherubino probeert naar een medespeler te passen. Tupí is nu in balbezit. Tupí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Haluška passt de bal met de wreef. Daar is Náray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:3

19e minuut.
Haluška rent richting de bal. Haluška probeert naar een medespeler te passen. Náray rent richting de bal. Náray draait met de bal, schiet en ... Spivák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:4

21e minuut.
Haluška probeert naar een medespeler te passen. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška met een sublieme pass. Ungureanu heeft problemen om de bal te vangen. Ungureanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kyseľ rent richting de bal. Kyseľ passt de bal met de wreef. Quesada speelt de bal door. Náray rent richting de bal. Náray haalt uit met een fantastische trap. Spivák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:5

26e minuut.
Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haluška is nu in balbezit. Haluška passt de bal in één keer door. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. Spivák bokst de bal weg. Náray probeert de bal met de borst te controleren. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:6

27e minuut.
Kopačka bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška verovert de bal door een tackle van achteren. Haluška probeert naar een medespeler te passen. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... Spivák bokst de bal weg. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Gajdušek speelt de bal door. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada passt de bal zonder na te denken. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Ungureanu passt de bal in één keer door. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada geeft een hoge lob. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap. Spivák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

35e minuut.
Haluška bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška met een sublieme pass. Quesada speelt de bal door. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Edozie is nu in balbezit. Edozie geeft een hoge lob. Quesada speelt de bal door. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kislan is nu in balbezit. Quesada onderschept slim de pass. Quesada met een sublieme pass. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:7

43e minuut.
Náray rent richting de bal. Náray passt de bal zonder na te denken. Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... Spivák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horný Chríb 82%, SPARTAK TAZ TRNAVA 18%.
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:7

46e minuut.
Sotero komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tupí probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gajdušek rent richting de bal. Haluška is nu in balbezit. Haluška geeft een lange en hoge pass. Náray krijgt zijn hoofd ertegen. Spivák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ungureanu rent richting de bal. De bal raakt de paal. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:8

49e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada speelt de bal door. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:9

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Spivák niet meer kan verder spelen. Litvák komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Tupí met een snelle inworp. Haluška bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška geeft een lange en hoge pass. Náray krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:10

55e minuut.
Hakáč speelt de bal door. Daar is Hlatký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boratko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu onderschept slim de pass. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray draait met de bal, schiet en ... Litvák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:11

57e minuut.
Vanga met een sublieme pass. Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boratko rent richting de bal. Ungureanu onderschept slim de pass. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Trescot kopt de bal weg. Boratko heeft problemen om de bal te vangen. Haluška probeert naar een medespeler te passen. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gerbel de bal. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanke komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Haluška probeert de bal aan de voet te houden. Haluška geeft de bal voor. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu schiet op doel. Litvák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:12

67e minuut.
Náray met een sublieme pass. Boratko heeft problemen om de bal te vangen. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel. Litvák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Ungureanu passt de bal met de wreef. Daar is Tupí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haluška bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška geeft een lange en hoge pass. Náray rent richting de bal. Paal! Daar is Náray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Bedryj komt het veld opgelopen. Contis komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Quesada met een snelle inworp. Náray rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Boratko ... Strafschop! Boratko krijgt een gele kaart. Náray is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Náray legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:13

73e minuut.
Klungelig pakt Náray de bal. Náray passt de bal met de wreef. Contis rent richting de bal. Contis draait met de bal, schiet en ... Litvák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:14

74e minuut.
Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Contis bereikt de bal nog maar net als eerste. Contis schiet op doel. Náray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Litvák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:15

76e minuut.
Náray rent richting de bal. Náray passt de bal met de wreef. Contis rent richting de bal. Haluška rent richting de bal. Haluška haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vanga kopt de bal weg. Cherubino rent richting de bal. Cherubino passt de bal met de wreef. Daar is Contis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Stanke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajdušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška verovert de bal door een tackle van achteren. Haluška geeft een lange en hoge pass. Náray maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Stanke geeft de bal voor. Daar is Kislan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contis is nu in balbezit. Contis schiet op doel. Gerbel probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:16

89e minuut.
Kyseľ geeft een hoge lob. Náray kopt de bal weg. Contis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Contis haalt uit met een fantastische trap. Litvák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horný Chríb 89%, SPARTAK TAZ TRNAVA 11%.
Horný Chríb - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:16