Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:44
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.02
  • Stadion: Kompres Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2908
Kompres FC Baggini
343 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kajzda is nu in balbezit. Blaner onderschept slim de pass. Blaner met een sublieme pass. Hriniak rent richting de bal. Hriniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Yurban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Los probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bernačík de bal. Los rent richting de bal. Los geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bohunický speelt de bal door. Kajzda rent richting de bal. Kajzda geeft een hoge lob. Nalepa heeft problemen om de bal te vangen. Nalepa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bohunický kan de bal niet met de borst controleren. Korín rent richting de bal. Bohunický schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bohunický krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Jonták speelt de bal door. Klungelig pakt Bohunický de bal. Hriniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hriniak schiet op doel. Gama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Los onderschept slim de pass. Los passt de bal in één keer door. Valočík rent richting de bal. Valočík haalt uit met een fantastische trap. Murnák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FC Baggini 1:0

16e minuut.
Bohunický passt de bal zonder na te denken. Kazík bereikt de bal nog maar net als eerste. Los begaat een overtreding. Los krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompres 36%, FC Baggini 64%.
Kompres - FC Baggini 1:0

57e minuut.
Hanšárik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajzda met de inworp. Daar is Los, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Los geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sorokač trapt de bal weg. Nalepa kopt de bal weg. Klungelig pakt Frišo de bal. Valočík is nu in balbezit. Valočík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Los verovert de bal door een tackle van achteren. Los passt de bal in één keer door. Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste. Valočík haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Frišo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompres 37%, FC Baggini 63%.
Kompres - FC Baggini 1:0