Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Mnichov Manchestro United
Attack Tactiek 451
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Balogh probeert naar een medespeler te passen. Vojtík heeft problemen om de bal te vangen. Krajč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krajč krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Krajč speelt de bal door. Gogor is nu in balbezit. Gogor geeft een hoge lob. Ivacsák rent richting de bal. Ivacsák geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Málek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frenčák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hovanec controleert de bal met de borst. Vanáč bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Mnichov 46%, Manchestro United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Mnichov - Manchestro United 0:0

48e minuut.
Vojtík met een sublieme pass. Balogh met een sublieme pass. Fix speelt de bal door. Stanko is nu in balbezit. Stanko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Stanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanko passt de bal met de wreef. Daar is Fix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fix schiet op doel. Duch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Manchestro United 0:1

66e minuut.
Hovanec geeft een hoge lob. Inworp. Duran met de inworp. Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Hovanec is nu in balbezit. Hovanec geeft een hoge lob. Inworp. Duran met een snelle inworp. Krajč geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern Mnichov - Manchestro United 1:1

76e minuut.
Stanko rent richting de bal. Gogor bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanko onderschept slim de pass. Stanko schiet op doel. Balajka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Mnichov 47%, Manchestro United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Mnichov - Manchestro United 1:1