Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:47
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.02
  • Stadion: Pablo Escobar
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8449
Real Pablo Escobar Horný Chríb
demon Tactiek 352
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


7e minuut.
Skala geeft de bal voor. Klungelig pakt Gerbel de bal. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko schiet op doel. Litvák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 1:0

8e minuut.
Hlatký probeert naar een medespeler te passen. Kopačka heeft problemen om de bal te vangen. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko rent richting de bal. Pochatko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Boratko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skala rent richting de bal. Skala probeert naar een medespeler te passen. Raça is nu in balbezit. Raça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 2:0

14e minuut.
Skala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondylakis is nu in balbezit. Kondylakis probeert naar een medespeler te passen. Raça rent richting de bal. Raça draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stredný is nu in balbezit. Stredný geeft een hoge lob. Boratko heeft problemen om de bal te vangen. Raça is nu in balbezit. Raça schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 3:0

18e minuut.
Klungelig pakt Kopačka de bal. Raça rent richting de bal. Raça passt de bal zonder na te denken. Pochatko rent richting de bal. Pochatko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 4:0

23e minuut.
Kondylakis speelt de bal door. Stredný rent richting de bal. Stredný passt de bal met de wreef. Raça heeft problemen om de bal te vangen. Raça schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 5:0

27e minuut.
Biernacki is nu in balbezit. Biernacki geeft een lange en hoge pass. Daar is Gerbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Mustikkamäki de bal. Hlatký verovert de bal door een tackle van achteren. Hlatký passt de bal zonder na te denken. Kopačka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopačka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça rent richting de bal. Raça schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gerbel de bal onder controle te krijgen. Litvák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 6:0

34e minuut.
Litvák speelt de bal door. Biernacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trescot is nu in balbezit. Biernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Biernacki geeft een hoge lob. Litvák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gerbel controleert de bal met de borst. Litvák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Biernacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Kondylakis de bal. Kondylakis geeft een hoge lob. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Unsandivaras onderschept slim de pass. Unsandivaras speelt de bal door. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko draait met de bal, schiet en ... Litvák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 7:0

45e minuut.
Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko passt de bal zonder na te denken. Raça rent richting de bal. Raça draait met de bal, schiet en ... Litvák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pablo Escobar 20%, Horný Chríb 80%.
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 8:0

46e minuut.
Biernacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondylakis is nu in balbezit. Kondylakis geeft de bal voor. Raça rent richting de bal. Raça draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pochatko rent richting de bal. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko is nu in balbezit. Raça rent richting de bal. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 9:0

52e minuut.
Trescot geeft een hoge lob. Skala heeft problemen om de bal te vangen. Skala probeert naar een medespeler te passen. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Pochatko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochatko draait met de bal, schiet en ... Gerbel probeert de bal aan de voet te houden. Stredný bereikt de bal nog maar net als eerste. Stredný haalt uit met een fantastische trap. Litvák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Boratko rent richting de bal. Pochatko onderschept slim de pass. Pochatko probeert naar een medespeler te passen. Raça is nu in balbezit. Raça haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Stredný rent richting de bal. Stredný speelt de bal door. Pochatko rent richting de bal. Pochatko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 10:0

62e minuut.
Hakáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernacki onderschept slim de pass. Biernacki geeft een hoge lob. Raça rent richting de bal. Raça haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Stredný geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gerbel de bal. Raça is nu in balbezit. Raça haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hlatký onderschept slim de pass. Kondylakis onderschept slim de pass. Kondylakis probeert naar een medespeler te passen. Raça is nu in balbezit. Raça draait met de bal, schiet en ... Litvák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko haalt uit met een fantastische trap. Litvák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Biernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Biernacki geeft de bal voor. Raça is nu in balbezit. Raça haalt uit met een fantastische trap. Litvák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 11:0

74e minuut.
Gajdušek geeft een hoge lob. Biernacki is nu in balbezit. Biernacki probeert naar een medespeler te passen. Raça is nu in balbezit. Raça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lipčák verovert de bal door een tackle van achteren. Kondylakis speelt de bal door. Raça is nu in balbezit. Raça haalt uit met een fantastische trap. Litvák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mustikkamäki is nu in balbezit. Mustikkamäki passt de bal zonder na te denken. Pochatko rent richting de bal. Pochatko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 12:0

82e minuut.
Biernacki probeert naar een medespeler te passen. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko passt de bal in één keer door. Raça is nu in balbezit. Raça schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Skala verovert de bal door een tackle van achteren. Skala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gerbel de bal. Raça rent richting de bal. Raça draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Litvák trapt de bal weg van het doel. Kondylakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Pochatko de bal. Pochatko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Raça verovert de bal door een tackle van achteren. Stredný rent richting de bal. Stredný passt de bal in één keer door. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Kondylakis probeert naar een medespeler te passen. Raça is nu in balbezit. Raça passt de bal zonder na te denken. Pochatko rent richting de bal. Pochatko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 13:0

89e minuut.
Vanga met een sublieme pass. Skala bereikt de bal nog maar net als eerste. Skala speelt de bal door. Raça is nu in balbezit. Raça schiet op doel. Litvák bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pablo Escobar 17%, Horný Chríb 83%.
Real Pablo Escobar - Horný Chríb 13:0