Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK TAZ TRNAVA ŠK Slovan- BA
dw sokker tactic Tactiek moja 1
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 29.8
solide Schieten matig
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Wilim rent richting de bal. Haluška onderschept slim de pass. Haluška probeert naar een medespeler te passen. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sblendorio passt de bal in één keer door. Daar is Tupí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abella bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška verovert de bal door een tackle van achteren. Haluška geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haluška geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kyseľ passt de bal in één keer door. Sblendorio rent richting de bal. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sblendorio onderschept slim de pass. Sblendorio geeft een lange en hoge pass. İzmirlioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Edozie onderschept slim de pass. Edozie passt de bal zonder na te denken. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap. İzmirlioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - ŠK Slovan- BA 1:0

16e minuut.
Haluška probeert naar een medespeler te passen. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí geeft een hoge lob. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. İzmirlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Haluška geeft de bal voor. Náray kopt de bal weg. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - ŠK Slovan- BA 2:0

20e minuut.
Haluška rent richting de bal. Haluška geeft de bal voor. Mefikowicz heeft problemen om de bal te vangen. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. İzmirlioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - ŠK Slovan- BA 3:0

27e minuut.
Cherubino passt de bal zonder na te denken. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - ŠK Slovan- BA 4:0

33e minuut.
Abella geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tupí met een snelle inworp. Haluška rent richting de bal. Haluška geeft een lange en hoge pass. İzmirlioğlu bokst de bal weg. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - ŠK Slovan- BA 5:0

34e minuut.
Abella onderschept slim de pass. Abella geeft een hoge lob. Náray heeft problemen om de bal te vangen. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 26%, ŠK Slovan- BA 74%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - ŠK Slovan- BA 5:0

46e minuut.
Santos komt het veld opgelopen. Zambrotta komt het veld opgelopen. Turna komt het veld opgelopen. Sotero komt het veld opgelopen. Mikaelyan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Quesada met een snelle inworp. Haluška geeft een lange en hoge pass. Ungureanu krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Waters de bal. İzmirlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Náray kopt de bal weg. Quesada rent richting de bal. Quesada passt de bal in één keer door. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Abella geeft de bal voor. Inworp. Tupí met een snelle inworp. Haluška geeft de bal voor. Ungureanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero verovert de bal door een tackle van achteren. Sotero geeft de bal voor. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... İzmirlioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Náray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náray haalt uit met een fantastische trap. İzmirlioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - ŠK Slovan- BA 6:0

56e minuut.
Kyseľ rent richting de bal. Haluška rent richting de bal. Haluška geeft een hoge lob. Náray heeft problemen om de bal te vangen. Náray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - ŠK Slovan- BA 7:0

58e minuut.
Haluška passt de bal met de wreef. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí met een sublieme pass. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vojtas kan de bal niet met de borst controleren. Vojtas geeft de bal voor. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel. De bal raakt de paal. Inworp. Stanke komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mikaelyan passt de bal met de wreef. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška verovert de bal door een tackle van achteren. Haluška haalt uit met een fantastische trap. İzmirlioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - ŠK Slovan- BA 8:0

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Contis komt het veld opgelopen. Bedryj komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mikaelyan rent richting de bal. Haluška onderschept slim de pass. Santos rent richting de bal. Haluška verovert de bal door een tackle van achteren. Haluška schiet op doel. İzmirlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - ŠK Slovan- BA 9:0

75e minuut.
Haluška passt de bal in één keer door. Quesada rent richting de bal. Quesada geeft een lange en hoge pass. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Waters probeert naar een medespeler te passen. Haluška rent richting de bal. Abella schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abella krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Náray stond buitenspel. Pascalin komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Náray rent richting de bal. Náray geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Abella de bal onder controle te krijgen. Contis bereikt de bal nog maar net als eerste. Contis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Haluška is nu in balbezit. Haluška met een sublieme pass. Bedryj rent richting de bal. Bedryj passt de bal zonder na te denken. Contis rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 20%, ŠK Slovan- BA 80%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - ŠK Slovan- BA 9:0