Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ČEREŇANY 2.FC RYBARI
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Žofka rent richting de bal. Žofka met een sublieme pass. Hučík rent richting de bal. Haberen verovert de bal door een tackle van achteren. Haberen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vičík met een sublieme pass. Žofka is nu in balbezit. Hučík bereikt de bal nog maar net als eerste. Žofka verovert de bal door een tackle van achteren. Žofka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Korba bereikt de bal nog maar net als eerste. Žoločik is nu in balbezit. Žoločik geeft de bal voor. Haberen is nu in balbezit. Haberen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČEREŇANY 65%, 2.FC RYBARI 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ČEREŇANY - 2.FC RYBARI 0:0

54e minuut.
Linder bereikt de bal nog maar net als eerste. Linder geeft de bal voor. Hučík geeft een lange en hoge pass. Korba bereikt de bal nog maar net als eerste. Korba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - 2.FC RYBARI 1:0

87e minuut.
Vičík rent richting de bal. Vičík passt de bal met de wreef. Ďuriš is nu in balbezit. Haberen is nu in balbezit. Haberen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Heťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Heťka speelt de bal door. Korba rent richting de bal. Korba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yepko de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČEREŇANY 46%, 2.FC RYBARI 54%.
ČEREŇANY - 2.FC RYBARI 1:0