Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baggini SPARTAK TAZ TRNAVA
Normal Tactiek dw sokker tactic
36% Balbezit 64%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 47.1
weak Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Quesada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náray is nu in balbezit. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... Paal! Murnák probeert wanhopig de bal te grijpen. Ungureanu is nu in balbezit. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada met een sublieme pass. Ungureanu is nu in balbezit. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray draait met de bal, schiet en ... Murnák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Náray is nu in balbezit. Náray passt de bal zonder na te denken. Quesada rent richting de bal. Quesada geeft de bal voor. Klungelig pakt Fandel de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:1

11e minuut.
Fandel verovert de bal door een tackle van achteren. Fandel geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tupí geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ungureanu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Quesada de bal onder controle te krijgen. Cherubino geeft de bal voor. Klungelig pakt Frišo de bal. Náray is nu in balbezit. Náray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ungureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ungureanu probeert naar een medespeler te passen. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. Murnák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:2

16e minuut.
Tupí is nu in balbezit. Haluška bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška met een sublieme pass. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Quesada probeert naar een medespeler te passen. Edozie rent richting de bal. Edozie geeft een lange en hoge pass. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Ungureanu de bal. Ungureanu passt de bal met de wreef. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. Murnák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:3

22e minuut.
Sblendorio met een snelle inworp. Daar is Tupí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanšárik is nu in balbezit. Tupí onderschept slim de pass. Tupí geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:4

26e minuut.
Ungureanu passt de bal met de wreef. Náray rent richting de bal. Náray draait met de bal, schiet en ... Murnák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Fandel probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

28e minuut.
Ungureanu passt de bal in één keer door. Quesada is nu in balbezit. Quesada speelt de bal door. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:5

35e minuut.
Sblendorio rent richting de bal. Sblendorio passt de bal met de wreef. Fandel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ungureanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Quesada met een sublieme pass. Ungureanu probeert naar een medespeler te passen. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Tupí geeft een hoge lob. Fandel met een sublieme pass. Quesada speelt de bal door. Náray is nu in balbezit. Náray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hanšárik onderschept slim de pass. Sblendorio verovert de bal door een tackle van achteren. Tupí speelt de bal door. Náray is nu in balbezit. Náray haalt uit met een fantastische trap. Murnák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:6

44e minuut.
Edozie kopt de bal weg. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu passt de bal met de wreef. Náray heeft problemen om de bal te vangen. Náray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baggini 85%, SPARTAK TAZ TRNAVA 15%.
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:6

46e minuut.
Sotero komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Quesada speelt de bal door. Klungelig pakt Ungureanu de bal. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu rent richting de bal. Frišo onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tupí zal de hoekschop nemen. Ungureanu heeft problemen om de bal te vangen. Ungureanu schiet op doel. Murnák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Quesada is nu in balbezit. Quesada passt de bal zonder na te denken. Náray is nu in balbezit. Náray haalt uit met een fantastische trap. Murnák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:7

53e minuut.
Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Náray de bal onder controle te krijgen. Náray draait met de bal, schiet en ... Murnák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:8

54e minuut.
Jonták is nu in balbezit. Ungureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ungureanu passt de bal met de wreef. Náray rent richting de bal. Náray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Blaner stond buitenspel. Sblendorio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Náray kopt de bal weg. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu schiet op doel. Murnák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Fandel de bal. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ungureanu geeft een hoge lob. Náray kopt de bal weg. Klungelig pakt Hanšárik de bal. Haluška onderschept slim de pass. Haluška haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Korín rent richting de bal. Kyseľ verovert de bal door een tackle van achteren. Kyseľ geeft een hoge lob. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stanke komt het veld opgelopen. Murnák trapt de bal weg. Frišo controleert de bal met de borst. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tupí is nu in balbezit. Tupí geeft een lange en hoge pass. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu schiet op doel. Murnák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:9

65e minuut.
Doeltrap. Murnák met een harde bal richting middenveld. Kyseľ kopt de bal weg. Náray is nu in balbezit. Náray draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:10

68e minuut.
Haluška verovert de bal door een tackle van achteren. Haluška geeft de bal voor. Hanšárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí is nu in balbezit. Tupí geeft de bal voor. Murnák bokst de bal weg.

71e minuut.
Doeltrap. Bedryj komt het veld opgelopen. Contis komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Quesada geeft een hoge lob. Stanke kopt de bal weg. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Náray rent richting de bal. Náray draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:11

81e minuut.
Haluška onderschept slim de pass. Haluška met een sublieme pass. Stanke geeft een lange en hoge pass. Contis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:12

82e minuut.
Sotero geeft de bal voor. Bernačík rent richting de bal. Contis verovert de bal door een tackle van achteren. Náray rent richting de bal. Náray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kyseľ passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stanke de bal. Stanke geeft een lange en hoge pass. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bedryj kopt de bal weg. Haluška bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluška geeft een hoge lob. Náray is nu in balbezit. Náray haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Murnák trapt de bal weg van het doel. Cherubino kopt de bal weg. Contis is nu in balbezit. Náray is nu in balbezit. Náray schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murnák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Contis heeft problemen om de bal te vangen. Náray bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Náray is nu in balbezit. Náray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baggini 93%, SPARTAK TAZ TRNAVA 7%.
FC Baggini - SPARTAK TAZ TRNAVA 0:12