Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchestro United Real Pablo Escobar
451 Tactiek demon
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 42.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Krupzky met de inworp. Kondylakis is nu in balbezit. Kondylakis passt de bal zonder na te denken. Pochatko rent richting de bal. Pochatko schiet op doel. Vanáč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Krupzky met de inworp. Kondylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondylakis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fix de bal onder controle te krijgen. Pochatko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lipčák passt de bal zonder na te denken. Biernacki is nu in balbezit. Biernacki geeft een lange en hoge pass. Daar is Raça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raça haalt uit met een fantastische trap. Vanáč bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - Real Pablo Escobar 0:1

20e minuut.
Paldan trapt de bal weg. Vojtík kopt de bal weg. Vojak Ryan probeert de bal aan de voet te houden. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko schiet op doel. Vanáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - Real Pablo Escobar 0:2

23e minuut.
Kondylakis rent richting de bal. Kondylakis passt de bal in één keer door. Raça rent richting de bal. Raça draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hovanec de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krupzky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raça krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vojak Ryan geeft een lange en hoge pass. Krupzky rent richting de bal. Krupzky probeert naar een medespeler te passen. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça draait met de bal, schiet en ... Vanáč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fix rent richting de bal. Raça onderschept slim de pass. Raça passt de bal in één keer door. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - Real Pablo Escobar 0:3

34e minuut.
Málek rent richting de bal. Krupzky onderschept slim de pass. Krupzky geeft een hoge lob. Pochatko rent richting de bal. Pochatko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - Real Pablo Escobar 0:4

35e minuut.
Stanko met een sublieme pass. Klungelig pakt Žalák de bal. Pochatko is nu in balbezit. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça schiet op doel. Vanáč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kondylakis geeft de bal voor. Hovanec kopt de bal weg. Balogh probeert de bal aan de voet te houden. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko passt de bal in één keer door. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça draait met de bal, schiet en ... Hovanec probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - Real Pablo Escobar 0:5

41e minuut.
Kondylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondylakis geeft een lange en hoge pass. Biernacki kopt de bal weg. Stredný geeft de bal voor. Vanáč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - Real Pablo Escobar 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchestro United 76%, Real Pablo Escobar 24%.
Manchestro United - Real Pablo Escobar 0:6

47e minuut.
Pochatko rent richting de bal. Biernacki is nu in balbezit. Biernacki passt de bal zonder na te denken. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça draait met de bal, schiet en ... Vanáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pochatko rent richting de bal. Pochatko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

48e minuut.
Balogh onderschept slim de pass. Balogh speelt de bal door. Žalák probeert naar een medespeler te passen. Raça rent richting de bal. Raça schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hovanec is nu in balbezit. Hovanec geeft een hoge lob. Kondylakis kopt de bal weg. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kondylakis is nu in balbezit. Kondylakis geeft een hoge lob. Hovanec controleert de bal met de borst. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça haalt uit met een fantastische trap. Vanáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kondylakis is nu in balbezit. Kondylakis passt de bal in één keer door. Pochatko speelt de bal door. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hovanec heeft problemen om de bal te vangen. Fix bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça verovert de bal door een tackle van achteren. Raça draait met de bal, schiet en ... Vanáč werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Krupzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky met een sublieme pass. Klungelig pakt Raça de bal. Raça draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hovanec de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Stredný bereikt de bal nog maar net als eerste. Stredný passt de bal met de wreef. Krupzky met een sublieme pass. Raça is nu in balbezit. Raça draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Raça rent richting de bal. Krupzky is nu in balbezit. Krupzky geeft de bal voor. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Biernacki geeft de bal voor. Daar is Málek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupzky geeft de bal voor. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko haalt uit met een fantastische trap. Vanáč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kondylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondylakis geeft de bal voor. Hovanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça is nu in balbezit. Raça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - Real Pablo Escobar 0:7

68e minuut.
Fix heeft problemen om de bal te vangen. Fix probeert naar een medespeler te passen. Hovanec rent richting de bal. Pochatko onderschept slim de pass. Pochatko haalt uit met een fantastische trap. Vanáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biernacki met een snelle inworp. Kondylakis speelt de bal door. Pochatko rent richting de bal. Pochatko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kondylakis is nu in balbezit. Kondylakis speelt de bal door. Pochatko is nu in balbezit. Pochatko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - Real Pablo Escobar 0:8

76e minuut.
Kondylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondylakis met een sublieme pass. Raça is nu in balbezit. Raça haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Krupzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky geeft een lange en hoge pass. Pochatko kopt de bal weg. Raça rent richting de bal. Raça haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vanáč trapt de bal weg. Krupzky kopt de bal weg. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça haalt uit met een fantastische trap. Vanáč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - Real Pablo Escobar 0:9

81e minuut.
Biernacki kopt de bal weg. Kondylakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondylakis speelt de bal door. Raça is nu in balbezit. Raça haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky is nu in balbezit. Krupzky probeert naar een medespeler te passen. Paldan rent richting de bal. Pochatko onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pochatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochatko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchestro United 88%, Real Pablo Escobar 12%.
Manchestro United - Real Pablo Escobar 0:9