Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŠK Slovan- BA Sprostí Kostlivci
moja 2 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 18.1
adequate Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen poor


6e minuut.
Čokota geeft de bal voor. Inworp. Ristimäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - Sprostí Kostlivci 1:0

10e minuut.
Sierotnik geeft een lange en hoge pass. Pohár kopt de bal weg. Opršal heeft problemen om de bal te vangen. Wilim rent richting de bal. Wilim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wilim passt de bal zonder na te denken. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea geeft een hoge lob. Núñez is nu in balbezit. Núñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - Sprostí Kostlivci 2:0

21e minuut.
Ristimäki geeft een hoge lob. Opršal probeert de bal met de borst te controleren. Marincea verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Čokota geeft de bal voor. Vrana kopt de bal weg. Ristimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristimäki geeft de bal voor. Marincea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wilim rent richting de bal. Takacs rent richting de bal. Wilim onderschept slim de pass. Wilim haalt uit met een fantastische trap. Rebecký probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - Sprostí Kostlivci 3:0

32e minuut.
Takacs is nu in balbezit. Wilim verovert de bal door een tackle van achteren. Wilim passt de bal met de wreef. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ristimäki met een snelle inworp. Peixeiro probeert naar een medespeler te passen. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Slovan- BA 30%, Sprostí Kostlivci 70%.
ŠK Slovan- BA - Sprostí Kostlivci 3:0

46e minuut.
Płyta komt het veld opgelopen. Vidosavljević komt het veld opgelopen. Bakalarz komt het veld opgelopen. Üçok komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Peixeiro heeft problemen om de bal te vangen. Peixeiro passt de bal met de wreef. Opršal is nu in balbezit. Opršal geeft een hoge lob. Bakalarz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Čokota rent richting de bal. Vidosavljević onderschept slim de pass. Wilim rent richting de bal. Wilim schiet op doel. Rebecký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - Sprostí Kostlivci 4:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascalin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Płyta onderschept slim de pass. Płyta geeft een hoge lob. Bakalarz kopt de bal weg. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević schiet op doel. Rebecký probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Opršal rent richting de bal. Bakalarz onderschept slim de pass. Wilim rent richting de bal. Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta passt de bal in één keer door. Bakalarz rent richting de bal. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević schiet op doel. Rebecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

78e minuut.
Rebecký met een sublieme pass. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro geeft een lange en hoge pass. Daar is Bakalarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakalarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz passt de bal met de wreef. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. Rebecký probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - Sprostí Kostlivci 5:0

90e minuut.
Vrana probeert naar een medespeler te passen. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz passt de bal zonder na te denken. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Slovan- BA 23%, Sprostí Kostlivci 77%.
ŠK Slovan- BA - Sprostí Kostlivci 5:0