Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
London Owls Kompres
Normal Tactiek 343
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Valočík rent richting de bal. Valočík passt de bal in één keer door. Bavrinčák is nu in balbezit. Bavrinčák haalt uit met een fantastische trap. Bettis probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Vávrač bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchovanský verovert de bal door een tackle van achteren. Ruchovanský met een sublieme pass. Gigac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
London Owls - Kompres 1:0

7e minuut.
Briška met een sublieme pass. Nalepa geeft een hoge lob. Daar is Bavrinčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bavrinčák schiet op doel. Hodánek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
London Owls - Kompres 1:1

11e minuut.
Kajzda rent richting de bal. Kajzda geeft een hoge lob. Stanke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nalepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalepa draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Yurban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Los rent richting de bal. Los passt de bal met de wreef. Valočík is nu in balbezit. Valočík haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
London Owls - Kompres 1:2

34e minuut.
Vávrač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebrov verovert de bal door een tackle van achteren. Rebrov speelt de bal door. Gigac is nu in balbezit. Gigac haalt uit met een fantastische trap. Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bohunický bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchovanský verovert de bal door een tackle van achteren. Ruchovanský passt de bal zonder na te denken. Gigac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gama probeert naar een medespeler te passen. Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste. Valočík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Los passt de bal in één keer door. Nalepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalepa passt de bal met de wreef. Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste. Valočík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kajzda verovert de bal door een tackle van achteren. Kajzda passt de bal in één keer door. Los probeert naar een medespeler te passen. Nalepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalepa geeft een lange en hoge pass. Hodánek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Yurban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nalepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalepa geeft de bal voor. Bavrinčák rent richting de bal. Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kajzda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste. Valočík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London Owls 66%, Kompres 34%.
London Owls - Kompres 1:2

53e minuut.
Dudas geeft een lange en hoge pass. Steč bereikt de bal nog maar net als eerste. Steč geeft een hoge lob. Gigac is nu in balbezit. Gigac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Valočík is nu in balbezit. Havlíček onderschept slim de pass. Los speelt de bal door. Bavrinčák is nu in balbezit. Bavrinčák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bavrinčák rent richting de bal. Bavrinčák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valočík de bal. Valočík haalt uit met een fantastische trap. Hodánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
London Owls - Kompres 1:3

77e minuut.
Bohunický speelt de bal door. Klungelig pakt Vávrač de bal. Bohunický is nu in balbezit. Ruchovanský verovert de bal door een tackle van achteren. Ruchovanský geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Steč is nu in balbezit. Yurban verovert de bal door een tackle van achteren. Yurban met een sublieme pass. Bavrinčák is nu in balbezit. Bavrinčák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London Owls 57%, Kompres 43%.
London Owls - Kompres 1:3