Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MišKar Partia FC Varín
ža Tactiek 532
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 44.3
excellent Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Polonec speelt de bal door. Mamutov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamutov passt de bal in één keer door. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Aufschlaeger trapt de bal weg van het doel. Sekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekel met een sublieme pass. Klungelig pakt Rep de bal. Rep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Aufschlaeger speelt de bal door. Sol kopt de bal weg. Daar is Sürmeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mamutov kopt de bal weg. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep passt de bal met de wreef. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Aufschlaeger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Varín 1:0

10e minuut.
Mamutov is nu in balbezit. Mamutov passt de bal met de wreef. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap. Aufschlaeger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Varín 2:0

12e minuut.
Polonec rent richting de bal. Polonec geeft een lange en hoge pass. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Varín 3:0

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diabol met een harde bal richting middenveld. Polonec kopt de bal weg. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Varín 4:0

34e minuut.
Rep met een sublieme pass. Polonec probeert naar een medespeler te passen. Sekel probeert naar een medespeler te passen. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mamutov geeft de bal voor. Polonec kopt de bal weg. Sürmeli heeft problemen om de bal te vangen. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Varín 5:0

44e minuut.
Rep is nu in balbezit. Rep passt de bal in één keer door. Polonec speelt de bal door. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sol geeft de bal voor. Záhor heeft problemen om de bal te vangen. Zantedeschi speelt de bal door. Rep is nu in balbezit. Rep haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MišKar Partia 45%, FC Varín 55%.
MišKar Partia - FC Varín 5:0

46e minuut.
Hermida komt het veld opgelopen. Saksela komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sekel geeft de bal voor. Rep kopt de bal weg. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sürmeli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Varín 6:0

50e minuut.
Mamutov rent richting de bal. Mamutov geeft een hoge lob. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi schiet op doel. Aufschlaeger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Varín 7:0

51e minuut.
Arad speelt de bal door. Daar is Kontul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zantedeschi verovert de bal door een tackle van achteren. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cristillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristillo passt de bal in één keer door. Arad met een sublieme pass. Kontul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rep passt de bal met de wreef. Polonec speelt de bal door. Sekel rent richting de bal. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi schiet op doel. Aufschlaeger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Záhor bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi verovert de bal door een tackle van achteren. Zantedeschi geeft de bal voor. Aufschlaeger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rep springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Varín 8:0

61e minuut.
Zantedeschi verovert de bal door een tackle van achteren. Rep rent richting de bal. Rep probeert naar een medespeler te passen. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rep is nu in balbezit. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep is nu in balbezit. Polonec rent richting de bal. Polonec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aufschlaeger niet meer kan verder spelen. Bonaerens komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bonaerens trapt de bal weg. Mamutov kopt de bal weg. Rep met een sublieme pass. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi schiet op doel. Bonaerens bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Varín 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MišKar Partia 35%, FC Varín 65%.
MišKar Partia - FC Varín 9:0