Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Detva FC Tatran Prenádražie
Normal Tactiek 343
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 26.7
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


13e minuut.
Kocenák geeft de bal voor. Barnák is nu in balbezit. Żygadło begaat een overtreding. Żygadło krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Diáš is nu in balbezit. Diáš geeft de bal voor. Tomčo rent richting de bal. Tomčo draait met de bal, schiet en ... Bigus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - FC Tatran Prenádražie 1:0

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bigus niet meer kan verder spelen. Chalupek komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Benačko met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocenák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barnák is nu in balbezit. Barnák geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Van de Meulen geeft een hoge lob. Inworp. Barnák met de inworp. Palkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - FC Tatran Prenádražie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Detva 39%, FC Tatran Prenádražie 61%.
FK Detva - FC Tatran Prenádražie 2:0

52e minuut.
Remeta trapt de bal weg. Żygadło kopt de bal weg. Benačko is nu in balbezit. Benačko geeft een lange en hoge pass. Luchian springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Benačko bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák is nu in balbezit. Benačko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benačko krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Chalupek met een sublieme pass. Klincko bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Judiščák is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Klincko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gida met een snel genomen vrije trap. Daar is Chachalyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klincko is nu in balbezit. Klincko schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Chachalyak geeft een hoge lob. Sabol is nu in balbezit. Sabol speelt de bal door. Klungelig pakt Tomčo de bal. Tomčo draait met de bal, schiet en ... Chalupek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Krchmárik geeft een lange en hoge pass. Diáš rent richting de bal. Diáš geeft de bal voor. Klungelig pakt Tomčo de bal. Tomčo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Diáš passt de bal zonder na te denken. Benačko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benačko speelt de bal door. Klincko rent richting de bal. Klincko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sabol met een sublieme pass. Palkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkovič met een sublieme pass. Tomčo rent richting de bal. Tomčo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Diáš de bal. Aguniano verovert de bal door een tackle van achteren. Aguniano passt de bal zonder na te denken. Benačko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benačko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Remeta probeert naar een medespeler te passen. Tomčo is nu in balbezit. Tomčo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Detva 53%, FC Tatran Prenádražie 47%.
FK Detva - FC Tatran Prenádražie 2:0