Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Buldogs MišKar Partia
eso line Tactiek ža
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Perrin verovert de bal door een tackle van achteren. Polonec is nu in balbezit. Perrin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Polonec raakt geblesseerd tijdens het duel. Diabol legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ogbodudu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - MišKar Partia 0:1

13e minuut.
Gedik onderschept slim de pass. Záhorský onderschept slim de pass. Záhorský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alexander de bal. Alexander geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Sekel speelt de bal door. Zantedeschi rent richting de bal. Perrin rent richting de bal. Zantedeschi verovert de bal door een tackle van achteren. Zantedeschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Brio geeft een hoge lob. Alexander probeert naar een medespeler te passen. Žuvanić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suryadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suryadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Žuvanić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tywczyński komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Suryadi rent richting de bal. Taylor is nu in balbezit. Suryadi rent richting de bal. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Perrin onderschept slim de pass. Polonec is nu in balbezit. Met opzet legt Perrin zijn tegenspeler op de grond. Polonec raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Polonec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Ogbodudu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zantedeschi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - MišKar Partia 0:2

32e minuut.
Taylor passt de bal zonder na te denken. Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander passt de bal zonder na te denken. Suryadi is nu in balbezit. Suryadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sekel met een sublieme pass. Rep is nu in balbezit. Nyczko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rep is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diabol zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 54%, MišKar Partia 46%.
AC Buldogs - MišKar Partia 0:2

46e minuut.
Enciso komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nyczko is nu in balbezit. Zantedeschi verovert de bal door een tackle van achteren. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep haalt uit met een fantastische trap. Ogbodudu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Hermida bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor onderschept slim de pass. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Polonec kopt de bal weg. Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko geeft de bal voor. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Türkkorkmaz rent richting de bal. Türkkorkmaz geeft een lange en hoge pass. Perrin geeft een lange en hoge pass. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Rep verovert de bal door een tackle van achteren. Rep passt de bal zonder na te denken. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi schiet op doel. Ogbodudu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Buldogs - MišKar Partia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Buldogs 62%, MišKar Partia 38%.
AC Buldogs - MišKar Partia 0:3